Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
konu hakkınd abilgi shaibiyim sen dedin rekt biraz araştırcadım neyse hala banlı deilim umrumda deilHiç atma

konu hakkınd abilgi shaibiyim sen dedin rekt biraz araştırcadım neyse hala banlı deilim umrumda deilHiç atma
Mi flash ile GLOBAL/TR rom flashlaman lazım. Xiaomilerin genelinde böyle. K60 da farklı değildir.Reis nasil yapacaz onu soylesene bi Romu?
Bu yaz Redmi K60 almayı planlıyorum Fakat çin rom globalde 2 gün sonra çıkacak Bu çin romda türkçe dil destegi yok benim telefona root rom veya türkçe yama yapmamlı lazım hiç anlamıyorum o konuları şimdidien teşekkürler.
Bu şekilde rom atarsan daha sağlık olur
Teşekkürler Aklımda daha çok rom var MIUI rom amaMi Flash ile sadece stock rom yani firmware'ları atılabiliyor. Custom ROM için öncelikle bootloader kilidini açıp daha sonrasında cihazınızı pc'ye bağlayıp otomatik twrp yükleme araçlarıyla twrp yükleyip daha sonrasında recovery mode'a alıp twrp üzerinden custom romları yani zip dosyalarını wipe cache - dalvik cache - wipe kısımlarını temizleyip flaşlayıp atabilirsiniz. Siz cihazı aldıktan sonra gerekirse bana yazın uzaktan yardımcı olurum![]()
Bu yöntem ile riski çok çok aza indirebilirsiniz diğer yöntemlerde hata alıp brick yapma olasılığı yüksek.Teşekkürler Aklımda daha çok rom var MIUI rom ama
Brick olsa bile çözümü çok basit? SD işlemciye sahip bir cihaz zaten isterse hard brick olsun yine çözebilirBu yöntem ile riski çok çok aza indirebilirsiniz diğer yöntemlerde hata alıp brick yapma olasılığı yüksek.
O işler öyle olmuyor dostum kolay değil PC cihazi görememe olasılığı var nasıl çözecek? Telefonun arka kapak açılıp bir işlem yapılması gerek adını unuttumBrick olsa bile çözümü çok basit? SD işlemciye sahip bir cihaz zaten isterse hard brick olsun yine çözebilirMTK işlemcili bir telefon olsa evet dediğiniz mantıklı ama SD işlemcili bir cihazda brick olaylarını pek takmamak gerekir
![]()
Ne alaka yaO işler öyle olmuyor dostum kolay değil PC cihazi görememe olasılığı var nasıl çözecek? Telefonun arka kapak açılıp bir işlem yapılması gerek adını unuttum
Sen bunu derken fastboot devices yazıyorum cihaz görünmüyorNe alaka yaArka kapak açılması falan SD işlemci kankam bu pcnin telefonu görmeme olasılığı yok önünde çözümü var. Bahsettiğin olay MTK işlemcili cihazlarda oluyor.
yıllardır miu forum'a üyeyim bir göz at istersen ne alakayı görürsün hocam her şey sandığın kadar yolunda gitmeyebiliyor...Ne alaka yaArka kapak açılması falan SD işlemci kankam bu pcnin telefonu görmeme olasılığı yok önünde çözümü var. Bahsettiğin olay MTK işlemcili cihazlarda oluyor.
telefon brick oluyor telefonun arka kapağı açılıp bir işlem yapılıyor o şekilde tekrar rom atılabiliyor fakat ücreti tuzlu yetkili hesap vs lazım karışık biraz diğer arkadaş herşeyi toz pembe sanıyorNe oliyor yani bahsetigin şeyde ?