Neler Yeni

Android Telefona Rom Atma Nasıl Yapılır?

Bergee

80+ Silver
Mi Flash ile sadece stock rom yani firmware'ları atılabiliyor. Custom ROM için öncelikle bootloader kilidini açıp daha sonrasında cihazınızı pc'ye bağlayıp otomatik twrp yükleme araçlarıyla twrp yükleyip daha sonrasında recovery mode'a alıp twrp üzerinden custom romları yani zip dosyalarını wipe cache - dalvik cache - wipe kısımlarını temizleyip flaşlayıp atabilirsiniz. Siz cihazı aldıktan sonra gerekirse bana yazın uzaktan yardımcı olurum :)

NRxZero

80+

Bu şekilde rom atarsan daha sağlık olur
Mi Flash ile sadece stock rom yani firmware'ları atılabiliyor. Custom ROM için öncelikle bootloader kilidini açıp daha sonrasında cihazınızı pc'ye bağlayıp otomatik twrp yükleme araçlarıyla twrp yükleyip daha sonrasında recovery mode'a alıp twrp üzerinden custom romları yani zip dosyalarını wipe cache - dalvik cache - wipe kısımlarını temizleyip flaşlayıp atabilirsiniz. Siz cihazı aldıktan sonra gerekirse bana yazın uzaktan yardımcı olurum :)
Teşekkürler Aklımda daha çok rom var MIUI rom ama

Bergee

80+ Silver
Bu yöntem ile riski çok çok aza indirebilirsiniz diğer yöntemlerde hata alıp brick yapma olasılığı yüksek.
Brick olsa bile çözümü çok basit? SD işlemciye sahip bir cihaz zaten isterse hard brick olsun yine çözebilir :D MTK işlemcili bir telefon olsa evet dediğiniz mantıklı ama SD işlemcili bir cihazda brick olaylarını pek takmamak gerekir :)

Brick olsa bile çözümü çok basit? SD işlemciye sahip bir cihaz zaten isterse hard brick olsun yine çözebilir :D MTK işlemcili bir telefon olsa evet dediğiniz mantıklı ama SD işlemcili bir cihazda brick olaylarını pek takmamak gerekir :)
O işler öyle olmuyor dostum kolay değil PC cihazi görememe olasılığı var nasıl çözecek? Telefonun arka kapak açılıp bir işlem yapılması gerek adını unuttum

Bergee

80+ Silver
O işler öyle olmuyor dostum kolay değil PC cihazi görememe olasılığı var nasıl çözecek? Telefonun arka kapak açılıp bir işlem yapılması gerek adını unuttum
Ne alaka ya :D Arka kapak açılması falan SD işlemci kankam bu pcnin telefonu görmeme olasılığı yok önünde çözümü var. Bahsettiğin olay MTK işlemcili cihazlarda oluyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,350
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne alaka ya :D Arka kapak açılması falan SD işlemci kankam bu pcnin telefonu görmeme olasılığı yok önünde çözümü var. Bahsettiğin olay MTK işlemcili cihazlarda oluyor.
Sen bunu derken fastboot devices yazıyorum cihaz görünmüyor :ROFLMAO:
SD720G. Çok önemli değil tabii bence Orange fox flashlayacaktım. Eski sürümden flashladım fastboot yerine

Ne oliyor yani bahsetigin şeyde ?
telefon brick oluyor telefonun arka kapağı açılıp bir işlem yapılıyor o şekilde tekrar rom atılabiliyor fakat ücreti tuzlu yetkili hesap vs lazım karışık biraz diğer arkadaş herşeyi toz pembe sanıyor :D forumları takip etmediği belli yıllardır miu forumu takip ederim oradaki konulara baksın bakalım kimler hangi sorunla karşılaşmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,611
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom