Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

S24 Ultra serverlar açılır mı?

yok öyle bişi 4 ay o
  2. TinerciAlper

Başkasının whatsappını görmememi sağlayan bir uygulama var mı?

he ahmet he ********* kantini bi sana çalışıyo he
  3. TinerciAlper

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Ben kullaniyorum s21 icin sorun varsa alabilirim
  4. TinerciAlper

S23 ultra cihazın arkasında hem IE hem UK yazıyor

@şahin doğan
  5. TinerciAlper

s21 telefonuma yazılım atmam lazım

kendim atamayacığımı öğrenince vazgeçtim ondan sadece demo sürümünden kurtulmak isityorum 1679836342 Rom attim ancak satis modu gitmedi imeiler duruyor 1679836366 @şahin doğan
  6. TinerciAlper

Dowland modu buldum bu seferde usb gormuyor 1679835694 Rom atinca gitmez dediler
  7. TinerciAlper

peki teşekkürler ben başlıyım yapmaya 1679835363 @şahin doğan odine apyi atarken yanıt vermiyor diye donuyor software mi bozuk
  8. TinerciAlper

linkini atabilirmisin fazlaca odin var 1679834583 One Click Root Odin 3.13.1 (Latest updated version / Supports LZ4 Compression) Odin 3.12.3 Odin 3.11.1 Odin 3.10.7 ( Stable version) Odin 3.10 Download Odin 3.09 Samsung Odin 3.07 Samsung Odin Multi Downloader v4.44 Mobile ODIN Lite 4 Download...
  9. TinerciAlper

o zaman bir şey kaybetmeyeceğim imei atıp deniyim demo gidecek mi deniyeyim ne ile atacağım yazılımı yüklüyorum
  10. TinerciAlper

yazılım indiriyorum şuan yabancı bi forumdan buldum 7.3GB gibi bir boyutu var attıktan sonra içindeki imeiler gidicek tekrar atmam zor mu olur ve demo şeyi kalkar mı
  11. TinerciAlper

içindeki imeilerden kurtulup yazılım atmak istiyorum zor bi işlem mi
  12. TinerciAlper

önceki konuda belirttiğim gibi demo telefonuma yazılım atıcam içindeki server ile atılmış imeiler çok eski 2g cihazlardan kalma evdeki kendi 4.5G telefonların 2. imeisini atacağım ve yazılım olarakta demo modundan çıkarmak istiyorum yardımcı olacak var mı
  13. TinerciAlper

Android Babama demo telefon satmışlar yazılım olarak düzeletemez miyiz

Hocam kesin aticam ama yazilimi ornek video vs var mı imeiler cok eski 2G telefonlarda neredeyse gozden cikardim onlari
  14. TinerciAlper

imeiler gidicek o zaman değilmi
  15. TinerciAlper

satan sahsin dedigi gibi server kayitli yani farkli bi imei var o yuzden yazilim atmicam suan sifre vs koydum kullanamadigim bir ozelligi yok durduk yere imeiden olmayalim urun orjinal s21 5g her ozelligini denedim cakma telefon olsa elime aldigimda kullandigimda vs farkedilirdi ekranini...
  16. TinerciAlper

Telefonun cogu seyine baktim kamera islemci hafiza vs orjinal duruyor telefon yarin imeisinide kontrol edicem cok mu ucuz piyasasindan
  17. TinerciAlper

reklam ekranında kalmıyor android uygulama vs yükleniyor arama yapılıyor cihazın imeisi var güncelleme yaptım az önce ama yine geçmedi donanımsal müdahale gerekmez umarım
  18. TinerciAlper

denicem bunuda 1679604672 eyw yazılımla kaldırmaya çalışıcam
  19. TinerciAlper

şifre vs konulmuyor güvenlik kısmında samsung account kısmındada birkaç kısıt var şuan gözüme çarpanlar bunlar 1679600572 kendim yapabilrmiuimyada herhangi bir yere yaptırabilirimyim bide server kayıt ne 1679600624 arama vs yapılabiliyor bu arada 1679600740 şu video yardımcı olur mu bana
Top Bottom