Elektronik Sigara Kullanıcılarına Güvenlik Uyarısı

Caenss

80+
Reaksiyon skoru
7
Beyler az önce farklı bir forumdan elfbar raya d1 likit doldurma konusunu inceledim cihazı kendim yurt dışından aldım orjinal fakat videodaki hareketin aynısını yapmaya çalışıyordum. Cımbız ile lehimleri birbirine değdirdim ve pat bir anda cihazdan dumanlar yükseldi beş saniye sonra garip sesler çıkınca suya attım direkt suda alevin sönmesi baya sürdü beyler hiçbirşey canınızdan değerli değil puffınız bittiyse yenisini alın sakın böyle şeyleri denemeyin az daha evi aleve verecektim

bu esigara dedikleri sey normal sigaradan daha zararlı zaten vucuda direkt kimyasal buhar cekyosunuz

bu esigara dedikleri sey normal sigaradan daha zararlı zaten vucuda direkt kimyasal buhar cekyosunuz
kanka normal sigarayıda çok sevmem ama bu saatten sonra vape içeceğimi hiç sanmam aklım çıktı **

Geçmiş olsun, mümkünse elektronik cihazları daha güvenli mekanlarda tamir edelim

Beyler az önce farklı bir forumdan elfbar raya d1 likit doldurma konusunu inceledim cihazı kendim yurt dışından aldım orjinal fakat videodaki hareketin aynısını yapmaya çalışıyordum. Cımbız ile lehimleri birbirine değdirdim ve pat bir anda cihazdan dumanlar yükseldi beş saniye sonra garip sesler çıkınca suya attım direkt suda alevin sönmesi baya sürdü beyler hiçbirşey canınızdan değerli değil puffınız bittiyse yenisini alın sakın böyle şeyleri denemeyin az daha evi aleve verecektim
evi yaksaydn baban tokatlardı seni

Geçmiş olsun, mümkünse elektronik cihazları daha güvenli mekanlarda tamir edelim
cahillik işte mutfakta yaptım yanarsa suya atarım diye yeni öğrendim yanan puffu suya atarsak daha çok yanıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evi yaksaydn baban tokatlardı seni
kanka az önce söyledim daha çok kızdı m@l söylesen yenisini alırdık dedi zengin ailenin fakir çocuğu olarak büyümek zor iş

sen yine iyi doldurmuşsun ben en son doldurduğumda şarj girişi dahil heryerden likit akıyordu :D

Bilgin yoksa zaten acma cimbiz ile + - birbirine degmistir yada sensor baglantisina sasi yapmissindir coil calismistir dunyanin en sacma konusunu acmissin birde bilginiz olmayan konularda fikrinizde olmasin lutfen puff evini nasil yaksin allah askina ya

ben abin olsam sopayla döverdim seni su an evi yakıyomusun

Geçmiş olsun hocam ağzındada patlayabilirdi içmeyin şu zehiri

Bilgin yoksa zaten acma cimbiz ile + - birbirine degmistir yada sensor baglantisina sasi yapmissindir coil calismistir dunyanin en sacma konusunu acmissin birde bilginiz olmayan konularda fikrinizde olmasin lutfen puff evini nasil yaksin allah askina ya
kanka ne anlatıyorsun ben yaşadığım olay hakkında milleti uyarmak istedim bilgisi olmayanlar yapmasın vape gözümün önünde alev aldı

Dostum adam uyarmak istemiş burası genel bir forum her şey konuşuluyor niye böyle bir yorum atma gereği duydun bilmiyorum ama yapma bence

Geri