S24 Ultra serverlar açılır mı?

Reaksiyon skoru
96
Bi akraba umreye gitti oradan 27k ya getiriyim sana diyor fiyat çok iyi 16 ay zaten kullanma hakkım var ama sonrasında ne olur bilemedim hazır s25 serisi çıkmışken acaba serverlar açılır mı veya önümüzdeki 16 ay içinde açılır mı bence açılıcak ama yine riske girmek istemiyorum

Bi akraba umreye gitti oradan 27k ya getiriyim sana diyor fiyat çok iyi 16 ay zaten kullanma hakkım var ama sonrasında ne olur bilemedim hazır s25 serisi çıkmışken acaba serverlar açılır mı veya önümüzdeki 16 ay içinde açılır mı bence açılıcak ama yine riske girmek istemiyorum
Nasıl 16 ay kullanım hakkın var?

Mutlaka açılır ama zamanı belli değil. 4+4 toplam 8 ay şebekeye bağlanırsiniz.

2 hat var sim kartı taktığın an hangi sim slotuna koyduysan o 8 ay boyunca açık kalıyor sonra diğerine takıyon o da 8 ay açık kalıyor
4 ay birinde açık kalır 4 ay birinde.
O yüzden 16 ay diye mi sordum.
Kim bilgi verdiyse yanlış bilgi vermiş.

Her sim kart girişli cihazların btk tarafından mesaj geldiği an 120 gün yani 4 ay kullanım süresi vardır.

Çift sim 4+4 ay kullanabilir. Hattı Nisan ayı gibi takarsanız bu seneyi sorunsuz kullanırsınız. Seneye Ağustos ayına kadar sorunsuz kayıt ettirmeden devam. 2026 Ağustos ayına kadarda elbet server açılır kullanırsınız. Yada satar yeni seri alırsınız tıpkı benim gibi 😁

S25 ultra almayı düşünüyorum ileride kayıt atılır mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,018
Üyeler
183,372
Son üye
Alppo
Geri