Yurt içi S24+ vs Yurt dışı S25 Ultra

Kumlanma problemi vs. var diye duydum. Hem cepte falan çok kaba duruyor o cihaz Keskin hatlardan. Almışken en güncelini almak iyidir yurt dışı konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle olacak gibi. Telefon yakın zamanda indirime girer mi? 2 Hafta önce Hepsiburada da 23.000₺ ye düşmüş çoğu kişi almış forumda.
Yanlış fiyatlandırma sonucu Hepsiburada'da 23000 liraya düşmüştü S24+.
Ben 5 adet sipariş vermiştim,ürünlerin hepsi iptal edildi kimseye gönderilmedi.

bende s25u almak istiyorum fiyatı son 2 aydır düşmeye başlatı s24u ile birlikte. hangisini alsam kararsızım arasında sadece işlemci farkı varmış. yurtdışı alıp hat gitme güncelleme almama gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum bende.

mi 15 ultra diyolar YD server kayıtlı vs öyle bir şey belki alınabilir.
Kamera ana konuysa tercih edilebilir. Ama diğer konularda Samsung daha iyi oluyor

Yanlış fiyatlandırma sonucu Hepsiburada'da 23000 liraya düşmüştü S24+.
Ben 5 adet sipariş vermiştim,ürünlerin hepsi iptal edildi kimseye gönderilmedi.
Anladım hocam. Şöyle bir 35-36'ya düşse güzel olacak aslında

bende s25u almak istiyorum fiyatı son 2 aydır düşmeye başlatı s24u ile birlikte. hangisini alsam kararsızım arasında sadece işlemci farkı varmış. yurtdışı alıp hat gitme güncelleme almama gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum bende.
Yurt içinde de o telefonlara o kadar para ayıracak bütçe yok maalesef. Sizde varsa alınabilir ama pek tavsiye etmem. Bir telefona 70-80k vermek doğru olmaz.

kardom diğer türlü patlama ihtimali de var verdiğin paraya yazık olmasın ayriyeten de kardom bi daha düşer diye düşünüyorum 23k ya
23K belki bir hata olabilir. Ama telefonu 2 hafta içinde alacağım. Bu süre içinde düşer mi bilemiyorum. Daha ucuz temin etsem daha güzel olur. Kimi zaman analizlere baktığımda 35-36'ya düşmüş.

Son düzenleme:
Kamera ana konuysa tercih edilebilir. Ama diğer konularda Samsung daha iyi oluyor

Anladım hocam. Şöyle bir 35-36'ya düşse güzel olacak aslında

Yurt içinde de o telefonlara o kadar para ayıracak bütçe yok maalesef. Sizde varsa alınabilir ama pek tavsiye etmem. Bir telefona 70-80k vermek doğru olmaz.

23K belki bir hata olabilir. Ama telefonu 2 hafta içinde alacağım. Bu süre içinde düşer mi bilemiyorum. Daha ucuz temin etsem daha güzel olur. Kimi zaman analizlere baktığımda 35-36'ya düşmüş.
hocam internetten almayı düşünüyorum ben. s24u 54.500 tl n11. s25u 71k olmuş fiyatı düşmüştü bunun artmış.

Ben kumlanmayı s25te çözdüler diye biliyorum. Yansımaz ekran yüzünden kumlanma oluyordu s24 ultrada ama alışılıyor. S25te hiç yok diye biliyordum.

Ben kumlanmayı s25te çözdüler diye biliyorum. Yansımaz ekran yüzünden kumlanma oluyordu s24 ultrada ama alışılıyor. S25te hiç yok diye biliyordum.
S25 te yok zaten hocam. S24U da bu sorun kronik

hocam internetten almayı düşünüyorum ben. s24u 54.500 tl n11. s25u 71k olmuş fiyatı düşmüştü bunun artmış.
İyi hocam bütçeniz varsa hayırlı olsun

Kayıt yok. S24+

Geri