S24 Ultra vs S25 Plus

Swertal

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
60000
Sizce s25 plus mı yoksa s24 ultramı daha mantıklı olur? Kameraya fazla ihtiyacım yok gündelik kullanım için oyun çok az oynuyorum o da ağır bir oyun değil. Şuan s24 ultraya daha yakınım snap 8 gen 3,
5 sene daha iyi iş yapar mı?

Sizce s25 plus mı yoksa s24 ultramı daha mantıklı olur? Kameraya fazla ihtiyacım yok gündelik kullanım için oyun çok az oynuyorum o da ağır bir oyun değil. Şuan s24 ultraya daha yakınım snap 8 gen 3,
@Mert_007

S24u da kumlanma sorunu olabiliyor alacaksanız onu bilerek alın. Birde çok büyük köşeli ve ağır bir telefon. Büyük telefon alışkanlığınız ya da sevginiz yoksa rahatsız edebilir çünkü köşeleri sivri. Kamerayla çok fazla işinizde yoksa s24ultranın en büyük artılarından birini kaybediyoruz zaten. Gündelik ve uzun ömürlülük açısında s25+ derim hem güncelleme açısından da iyi yenilik olarakta. Kamera ve kalem sizin için daha ön plandaysa s24ultra düşünülebilir ama dediğim gibi o kumlanma sorununu bilip alın. Sonraki üretilenlerde çözülmüş müydü tam hatırlamıyorum. S25+ daha iyi olur sizin kullanımınızda. Olmadı 26 serisinide bekleyebilirsiniz. Ya da zor ama olurda kasımda indirimle s25 ultra falan gelirse.

S24u da kumlanma sorunu olabiliyor alacaksanız onu bilerek alın. Birde çok büyük köşeli ve ağır bir telefon. Büyük telefon alışkanlığınız ya da sevginiz yoksa rahatsız edebilir çünkü köşeleri sivri. Kamerayla çok fazla işinizde yoksa s24ultranın en büyük artılarından birini kaybediyoruz zaten. Gündelik ve uzun ömürlülük açısında s25+ derim hem güncelleme açısından da iyi yenilik olarakta. Kamera ve kalem sizin için daha ön plandaysa s25 ultra düşünülebilir ama dediğim gibi o kumlanma sorununu bilip alın. Sonraki üretilenlerde çözülmüş müydü tam hatırlamıyorum. S25+ daha iyi olur sizin kullanımınızda.
Kumlanma olayına baktım da yeni modellerde çözülmüş izlediğimde de pekj anlamamıştım zaten ondan yana problem yok, s25+ daha iyi farkındayım fakat daha premium hissettirmesini istiyorum alacağım şeyin köşeli tasarıma gidip kendim baktım çok beğendim sizce işlemcisi 4 5 sene götürebilir mi s25+ ile arasındaki fark çok açık mı

Kumlanma olayına baktım da yeni modellerde çözülmüş izlediğimde de pekj anlamamıştım zaten ondan yana problem yok, s25+ daha iyi farkındayım fakat daha premium hissettirmesini istiyorum alacağım şeyin köşeli tasarıma gidip kendim baktım çok beğendim sizce işlemcisi 4 5 sene götürebilir mi s25+ ile arasındaki fark çok açık mı
Götürür hocam ya. Eğer gündelik ise rahat götürür ama güncel çıkmış oyunları çok yüksek ayar ve fps de belki oynatmayabilir ama ayar kısıp yine çok rahat oynarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,075
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri