s26 yı bekliyemem ocakta çıkacak ozmn s25ultra en mantıklısı25 serisinin yapay zekası çok iyi diğer s serileri gibi değil zaten satarken yanında Al yazısını görmüşsündür, ekranı çok iyi nasıl açıklarım bilmiyorum ama yt dan ya da bi mağazaya gidip bakmanı tavsiye ederim son olarak işlemci s24 ün işlemcisi de çok iyi ama s25 ayrı bir olay pc de oynanan oyunları bile açabilen bir işlemci o yüzden bu etkeni boş geçme bunların yanında s26 için az bir zaman kaldı istersen s26 için biraz daha bekle o çıktığında tekrar üçünü karşılaştırıp mantıklı olanı alırsın.
yani bütçeden yana sıkıntı yoksa s25 ultras26 yı bekliyemem ocakta çıkacak ozmn s25ultra en mantıklısı
Hocam saat ve kulaklığım var telefon redmi onu da samsung yapıcağım yani 13 k fark belki işlemcisine ve kamerasına verilebilir diye düşünüyorumS25 Ultra'nın işlemcisi %20 daha iyi, kameralar hemen hemen eşit, ekranların tek farkı yuvarlatılmış olması, AI özellikleri güncelleme ile birebir S24 Ultra'ya da geldi. Batarya, şarj watt'ı gibi şeylerin tamamı aynı. Kısacası %20CPU farkı + Yuvarlatılmış kasa için 13K fark vermiş olacaksın. Bence değmez. 13K Farkla Watch 7 44MM + Buds 3 Pro alır ekosistem yaparsınız
Ha S25U'nun eksik bir yönü de var; S25 Ultra'daki kalem plastik, yazı yazmak dışında hiçbir işlevi yok. S24 Ultra'daki kalem Şarjlı ve uzaktan kontrol gibi bir çok özelliğe olanak sağlıyor.
Ocak 2025'ten beri S24U kullanıyorum, eksi olarak söyleyebileceğim 2 şey var: Biri köşeler çok rahatsız ediyor, cepte taşınacak bir cihaz değil. (Çanta kullandığımdam sorun olmuyor) birisi ise kamerada 3X-5X-10X optik Zoom'lar arası geçiş yaparken kamera açısı çok sarsılıyor. Odakladığın yerin biraz sağına veya soluna kayıyor. S25 Ultra'da bu düzeltildi mi bilmiyorum
Uzun lafın kısası, S24 Ultra tavsiye ederim
bende çıktığı dönem almıstım s24u bence yeterli işlemcisi gayet köşeleri harbi sıkıntı birazcık ama okadar iyi işlemci icin 13k bencede verilmez sonucta napcan en fazla 2 side yeter zenginim diyosan eywS25 Ultra'nın işlemcisi %20 daha iyi, kameralar hemen hemen eşit, ekranların tek farkı yuvarlatılmış olması, AI özellikleri güncelleme ile birebir S24 Ultra'ya da geldi. Batarya, şarj watt'ı gibi şeylerin tamamı aynı. Kısacası %20CPU farkı + Yuvarlatılmış kasa için 13K fark vermiş olacaksın. Bence değmez. 13K Farkla Watch 7 44MM + Buds 3 Pro alır ekosistem yaparsınız
Ha S25U'nun eksik bir yönü de var; S25 Ultra'daki kalem plastik, yazı yazmak dışında hiçbir işlevi yok. S24 Ultra'daki kalem Şarjlı ve uzaktan kontrol gibi bir çok özelliğe olanak sağlıyor.
Ocak 2025'ten beri S24U kullanıyorum, eksi olarak söyleyebileceğim 2 şey var: Biri köşeler çok rahatsız ediyor, cepte taşınacak bir cihaz değil. (Çanta kullandığımdam sorun olmuyor) birisi ise kamerada 3X-5X-10X optik Zoom'lar arası geçiş yaparken kamera açısı çok sarsılıyor. Odakladığın yerin biraz sağına veya soluna kayıyor. S25 Ultra'da bu düzeltildi mi bilmiyorum
Uzun lafın kısası, S24 Ultra tavsiye ederim
Kamera farkı yok ki hocam Dxomark puanı biri 144 biri 145 puan. Sadece %20 cpu farkına vermiş olacaksınız. Snapdragon 8 Gen 3 Zaten 2 milyon antutu puanı ile senelerce her türlü işi çok rahat yapar. 8 Gen elite olmasa da olur yani. Şöyle düşünün max 200km/s gidebileceğiniz bir yolda 300 giden bir araba da işinizi görür 320 giden de. 320 gidene fazla para vermeye gerek yok 300 bile fazla çünkü.Hocam saat ve kulaklığım var telefon redmi onu da samsung yapıcağım yani 13 k fark belki işlemcisine ve kamerasına verilebilir diye düşünüyorum