Bütçemi ayarlayabilirsem eğer mantıklı hocam çünkü babama da bir cihaz lazım ona bir bakacağım lari bile o kadar değerlenmiş ki orda bile pahalı aslında...
O zaman şöyle bir şey yapabilirsiniz hocam bütçede çıkarsa vivo alıp yanına ucuz bir iphone 15 falan fiyatlarında bilmiyorum orda da bütçenin elverdiği bir...
Hocam ona da baktım gerçekten de çok felaket bir kamera performansı var ve fiyatı gerçekten çok ucuz batumda ama dediğim gibi bana sadece iyi kamera...
Evet farkındayım hocam şu anki cihazımı yedek yaparım sıkıntı olmaz çok benim için önemli olan sosyal medyaya optimizesi ve kamera. Tam bilmiyorum ama...
Kamerada vivonun üstüne tanımıyorum hocam. X300 proyada bir bakın. Ha kamera çıkıntısı kaba ama hakkını veriyor. Sosyal medyaya video atma kalitesi nasıl...
Benim bildiğim laptoplarda öyle ahım şahım fiyat farkı olmuyor ama diğer ürünleri bilmiyorum. Birde siz yine de bütçe verin. 5090 laptopta var 200k+ ya 5060...
Yd cihazınların 4+4 8 ay kullanım ömrü olduğunu 4 ay sonra hattını kullanamicağınızı hatırlatmak isterim. Bunun bilincindeyseniz sıkıntı yok tabii.
Hangisi...
Sırf kasa o bütçedeyse indirim vs. denk getirip 5060ti 16gb bulunabilir belki. Şuan parçaları çok kaliteli olmayan ama ddr5 olan 55-60k aralığında sistemler...
5060 kesinlikle bütçe varsa. Oyun perfonmansları falan daha iyi. Evet 8gb az ama b580 12 gb yide tam dolduramıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa bilenler...
Amerika'da AMD Ryzen 7 7800X3D işlemcinin fiyatı satıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genellikle $316 ile $399 arasında değişmektedir. diyor...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ryzen-7-7800x3d-bonus-ile-12-736-75-tl.1231514/
Şanslısın sanırım ama sen yinede karşılaştır ordaki fiyatlarla.