Bu arada sessiz modunu prizde değilken denedim. Prizde belki bir tık daha sesli olabilir onu bilmiyorum henüz. Ama bataryadayken gerçekten aşırı sessizdi...
Omen için güzel diyorlardı hocam ama alırken çok dikkat etmeniz lazım. Bazılarının paneli çok kötü. Aynı özellikli başka omenin paneli iyi mesela. Kasa...
Asus tuf a16 bazında konuşursam güzel. Soğutuması başarılı. 007 oyununda mfg açmak zorunda kalıyoruz yüksek FPSler için ama sıcaklıklar 70-80 CPU ve 70...
Bence bu bütçede sağlam kasa sağlam ekran kartı işlemci alıp ram SSD sonra eklenebiliyorsa eklenmeli. Asus tuf a16 bakın derdim 2 gün önce 63k lardam 70-80...
Hocam hiç lafı dolandırmicam. Tabiri caizse mazur görün ama eşşek gibi çalışırsanız gelir. Bu sene sıkı bir sene olcak. Ve aşırı ağırlıklı matematik...
Yani 0 s25fe geliyor bu bütçelerde aslında. 2. eller ne kadar sağlıklı olur bilemedim. Sosyal medyaya video atıcaksanız evet iphone bir tık daha iyi o...
Şunu da diyim
Her HP omen aynı değildir
Ama büyük bölümünün anakartları sorunlu birtane biglsayar ustası ufak bir lehimle bahsettiğim sorunu düzeltiyordu...
Hocam taksit imkanı nasıldır?
1784156666
Hocam taksit olmasa tabii ki Asus ama taksit imkanı çok şeyi değiştiriyor normalde peşin fiyatına 4 taksit verirler...
2 sene sonra garanti bitince napcaz peki hocam? Ben bu kadar para bağlamışken kafam rahat olsun isterim. Her tuşa basışımda acaba yancak mı demek istemem...
Banada tam tersini dedi hocam. Ki sizde de sorun çözüldü dememiş azaldı demiş. Anakart falan yenilemek yerine bios ve kasa soğutmasını düzeltmişler biraz...
Intel işlemcili olanlarda çok daha fazla oluyor. Tam sebebini bilmiyorum ama kronik bir sorundu. Loq serili Intel modellerinde oluyor. Ama düzeltildi mi...