Şunu da diyim
Her HP omen aynı değildir
Ama büyük bölümünün anakartları sorunlu birtane biglsayar ustası ufak bir lehimle bahsettiğim sorunu düzeltiyordu...
Hocam taksit imkanı nasıldır?
1784156666
Hocam taksit olmasa tabii ki Asus ama taksit imkanı çok şeyi değiştiriyor normalde peşin fiyatına 4 taksit verirler...
2 sene sonra garanti bitince napcaz peki hocam? Ben bu kadar para bağlamışken kafam rahat olsun isterim. Her tuşa basışımda acaba yancak mı demek istemem...
Banada tam tersini dedi hocam. Ki sizde de sorun çözüldü dememiş azaldı demiş. Anakart falan yenilemek yerine bios ve kasa soğutmasını düzeltmişler biraz...
Intel işlemcili olanlarda çok daha fazla oluyor. Tam sebebini bilmiyorum ama kronik bir sorundu. Loq serili Intel modellerinde oluyor. Ama düzeltildi mi...
Gitmediğim vatan mediamarkt kalmadı hocam. Hala karasızım ama son gittiğimde bu laptopu buldum orda onu alcam gibi. W11 li geliyor aynı para internetle.
Hayırlısı olsun ben hocam. Asus tuf a16 ya daha yakınım hocam ama bende sizin gibi biraz kararsızım ve ince ince her şeyine bakıyorum. Sanırımda biraz bu...
Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan...
Bende şuan aynı tuf ı almayı düşünüyorum hocam ya. Loq bana eskiden anakart yanması vs. Çok sağlam gelmiyor.
1784152697
Gerçi sanırım sonraki modellerinde...