Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

IOS iPhone sarji nasıl olmalk

Düşük güç modunu zorunda kalmadığınız sürece kullanmamanızı tavsiye ederim hocam. Pil süresini uzatmak için yanlış bir tercih.
  2. Gökberkk

IOS iPhone sarji nasıl olmalk

80'e kadar şarj edip bırakırsanız pil kalibrasyonu bozuluyor, aynı durum 13'te başıma gelmişti. 100'e kadar şarj edip şarjda bekletmeyin yeterli.
  3. Gökberkk

ikinci el iphone önerisi arıyorum

Evet öyle çok insan tanıyorum fakat herkes de zengin gözükme çabasında değil bence, kimisi kamerası güzel olduğu için alıyor kimisi uzun yıllar güncelleme aldığı için alıyor. Bana kalırsa Samsung daha kullanışlı ama tercih meselesi işte.
  4. Gökberkk

Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara. 😁 1705785216 iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani? 1705785318 iPhone telefona para bağlamak...
  5. Gökberkk

Ticaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey. 1705784797 Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak...
  6. Gökberkk

Hocam şahsen o kadar param olsa 15k'ya temiz XR alıp resmi bayide pilini değiştirirdim. Geri kalan parayla da ticaret yapardım.
Top Bottom