Neler Yeni

ikinci el iphone önerisi arıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
alakasız ama telefona bu kadar para vermek ne işe yarıyor? telefonun özellikleri çok anlıyorum ama hepsinin genel işlevi aynı bir telefona 40k vermek bence akıl işi değil
stabilite akıcılık yazılım kamera vs vs

The Batman

80+ Silver
alakasız ama telefona bu kadar para vermek ne işe yarıyor? telefonun özellikleri çok anlıyorum ama hepsinin genel işlevi aynı bir telefona 40k vermek bence akıl işi değil
parayı kendin kazanınca istedigini yapabiliyorsun bilgin olsun biz yetişkinler kendi kararlarımızı kendimiz veriyoruz

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara. 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone telefona para bağlamak bence şu yönden mantıklı; satmak istediğinde androide kıyasla ve çok kısa zamanda az zararla elden çıkarabiliyorsun. Pazarı çok aktif.
ama alan kişinin amacı satmak değil zengin olmadan zengin gözükmek pahalı diye almasın mı sorusuna gelince pahalıyken fakir haliyle alırsa dahada fakirleşir biraz zenginleşip alsın insanlar bunu düşünemiyor mu

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
ama alan kişinin amacı satmak değil zengin olmadan zengin gözükmek pahalı diye almasın mı sorusuna gelince pahalıyken fakir haliyle alırsa dahada fakirleşir biraz zenginleşip alsın insanlar bunu düşünemiyor mu
Evet öyle çok insan tanıyorum fakat herkes de zengin gözükme çabasında değil bence, kimisi kamerası güzel olduğu için alıyor kimisi uzun yıllar güncelleme aldığı için alıyor. Bana kalırsa Samsung daha kullanışlı ama tercih meselesi işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
13 pro, büyük ekran seviyorsan 13promax

Top Bottom