The Batman
80+ Silver
bu cihazlardan pek anlamam bütcem 40k ikinci el güzel temiz öneri arıyorum
bende aynı dusuncedeyım bı telefona okadar para vermem ıcın o telefonun ben gel dıyınce gelmes gıt deyınce gıtmesı lazımalakasız ama telefona bu kadar para vermek ne işe yarıyor? telefonun özellikleri çok anlıyorum ama hepsinin genel işlevi aynı bir telefona 40k vermek bence akıl işi değil
ticaret derken ?Hocam şahsen o kadar param olsa 15k'ya temiz XR alıp resmi bayide pilini değiştirirdim. Geri kalan parayla da ticaret yapardım.
asgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)bende aynı dusuncedeyım bı telefona okadar para vermem ıcın o telefonun ben gel dıyınce gelmes gıt deyınce gıtmesı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ticaret derken ?
Ticaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey.bende aynı dusuncedeyım bı telefona okadar para vermem ıcın o telefonun ben gel dıyınce gelmes gıt deyınce gıtmesı lazım
ticaret derken ?
Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak algılanıyor.asgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)
dogru soyluyosun bak mesela benım calıstıgım fabrıkada bı cocuk geldı 18 yaslarında 2 ay calısıp ıphone 11 aldı 24k ya falan ondan once bı kısı daha 4 ay calısıp 33k ya ıphone 13 almıstı tercıh meselesı ama bana antıksız gelıyor soruyorum ne fazlası var ya ıste soyle boyle abuk subuk kulaktan dolma seylerı soyleyıp gecıstıryolarasgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)
Bu ülkede iPhone alsanda fakirsin almasanda fakirsin çok abartmayınasgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)
ıste bızım turk halkının anlayamadıgı sey burda saklı bence zengınler parayla para kazanıp sermayeyı katlarken alt kesımler parayla zengın gozukme pesınde kosuturuyorTicaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey.
Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak algılanıyor.
Yurtdışında imkan var çünkü imkan yokken alanla imkan varken alan farklı olurTicaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey.
Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak algılanıyor.
Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara.ıste bızım turk halkının anlayamadıgı sey burda saklı bence zengınler parayla para kazanıp sermayeyı katlarken alt kesımler parayla zengın gozukme pesınde kosuturuyor
iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani?Yurtdışında imkan var çünkü imkan yokken alanla imkan varken alan farklı olur
iPhone telefona para bağlamak bence şu yönden mantıklı; satmak istediğinde androide kıyasla ve çok kısa zamanda az zararla elden çıkarabiliyorsun. Pazarı çok aktif.Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara.
iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani?