Neler Yeni

ikinci el iphone önerisi arıyorum

The Batman

80+ Silver
bu cihazlardan pek anlamam bütcem 40k ikinci el güzel temiz öneri arıyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Temiz 14 Pro bulunmaz herhalde. 13 Pro Max en iyi tercih olur.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
alakasız ama telefona bu kadar para vermek ne işe yarıyor? telefonun özellikleri çok anlıyorum ama hepsinin genel işlevi aynı bir telefona 40k vermek bence akıl işi değil

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam şahsen o kadar param olsa 15k'ya temiz XR alıp resmi bayide pilini değiştirirdim. Geri kalan parayla da ticaret yapardım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alakasız ama telefona bu kadar para vermek ne işe yarıyor? telefonun özellikleri çok anlıyorum ama hepsinin genel işlevi aynı bir telefona 40k vermek bence akıl işi değil
bende aynı dusuncedeyım bı telefona okadar para vermem ıcın o telefonun ben gel dıyınce gelmes gıt deyınce gıtmesı lazım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şahsen o kadar param olsa 15k'ya temiz XR alıp resmi bayide pilini değiştirirdim. Geri kalan parayla da ticaret yapardım.
ticaret derken ?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
bende aynı dusuncedeyım bı telefona okadar para vermem ıcın o telefonun ben gel dıyınce gelmes gıt deyınce gıtmesı lazım :)

ticaret derken ?
asgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu

ticaret derken ?
Ticaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey.

asgari ücret alan adam iphone alma peşinde (açılan konu veya sahibiyle ilgili değil)
Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak algılanıyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dogru soyluyosun bak mesela benım calıstıgım fabrıkada bı cocuk geldı 18 yaslarında 2 ay calısıp ıphone 11 aldı 24k ya falan ondan once bı kısı daha 4 ay calısıp 33k ya ıphone 13 almıstı tercıh meselesı ama bana antıksız gelıyor soruyorum ne fazlası var ya ıste soyle boyle abuk subuk kulaktan dolma seylerı soyleyıp gecıstıryolar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ticaret derken telefon olabilir, indirimde parça yakalayıp sonradan satmak olabilir. İkinci el scooter motosiklet olabilir. Para kazandıracak her şey.

Hocam insanlar heves ediyor, yurt dışında hemen hemen herkesin kolayca ulaşabildiği iPhone cihaz burada zenginlik göstergesi olarak algılanıyor.
ıste bızım turk halkının anlayamadıgı sey burda saklı bence zengınler parayla para kazanıp sermayeyı katlarken alt kesımler parayla zengın gozukme pesınde kosuturuyor

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı

Yurtdışında imkan var çünkü imkan yokken alanla imkan varken alan farklı olur

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
ıste bızım turk halkının anlayamadıgı sey burda saklı bence zengınler parayla para kazanıp sermayeyı katlarken alt kesımler parayla zengın gozukme pesınde kosuturuyor
Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara. 😁

Yurtdışında imkan var çünkü imkan yokken alanla imkan varken alan farklı olur
iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani?

Hocam bahsettiğim gibi özellikle Türkiye'de küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor insanlar, almak isteyen gerekirse sallıyorum 36 taksitle alıyor. Bi telefonu çok görmeyin bence insanlara. 😁

iPhone cihazlar pahalı diye kimse almasın mı yani?
iPhone telefona para bağlamak bence şu yönden mantıklı; satmak istediğinde androide kıyasla ve çok kısa zamanda az zararla elden çıkarabiliyorsun. Pazarı çok aktif.

Top Bottom