Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

İphonelarda neden %100'e kadar şarj etmek zararlı ?

Ayarlar > pil buradan
  2. Kürşat K.T.K

Tm her gün yapma yani sen akıllı şarj özelliğini aç takılı olsa da zaten şarj almaz
  3. Kürşat K.T.K

Evet 40 da da takılmaz belli kuralı var şarj döngüsü dediğimiz he misal dışardasin şarj 17/18 ne olacak telefonu kapatalım mı hayır öyle bişey de yok mümkün oldukçada kullanma 20 nin altı 80 nin üstü olmasın buna dikkat et tamamdır
  4. Kürşat K.T.K

Phone gibi akıllı telefonlarda şarjın %20’nin altına inmemesi tavsiye edilir çünkü telefonlar düşük şarj seviyesindeyken yüksek akım çeker bu şekilde tasarlanıyor bu da ısıyı artırmakta, bataryanın üstündeki yükü arttırmakta ve bataryanın yaşını düşürmekte bir diğer önemli kural ise %80 kuralı...
  5. Kürşat K.T.K

IOS 17 TANITIM YAYINI BAŞLADI! 😲 - WWDC 2023

iPhone si olanlar düşünsün, izlesin 😂
  6. Kürşat K.T.K

iPhone kenardaki koyu yer nedir?

Sensör
  7. Kürşat K.T.K

iPhone'Dan Beklenen Pil Değişim Zammı

Fark etmez kral kafana göre takıl 😄
  8. Kürşat K.T.K

iPhone'Dan Beklenen Pil Değişim Zammı

iPhone yeni pil değişim fiyatları arkadaşlar cihazlara da zam kapıda benden söylemesi güzel bir zam geleceğini düşünüyorum şahsen
  9. Kürşat K.T.K

iPhone 13 şarjı hakkında

Bende de 13 vardı pil yüzünden sattım bana hiç yetmedi sırf bu yüzden düz 13 modelden soğumuştum
  10. Kürşat K.T.K

IOS DA FORUM ÖZEL 2022'DE IPHONE 6S ALINIR MI?

6s alınmaz knka ama bu devirde
  11. Kürşat K.T.K

Reklam yani 😄
  12. Kürşat K.T.K

Neden foruma özel onu anlamadım
  13. Kürşat K.T.K

IOS 19.30 IPHONE SEVENLERE SÜRPRİZ GELİYOR!

Yine Apple yine olay 😄
  14. Kürşat K.T.K

iPhone'da YouTube'dan video indirme uygulaması var mı?

tempo en güzeli ve bedava hem video hem sadece müzik indirip internet olmadan da kullanabilirsin
  15. Kürşat K.T.K

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

Hayır tabii ki Apple çok başarılı bu konuda ama belki benim cihazda da sıkıntı olabilir di bilmiyorum içime sinmedi sattım
  16. Kürşat K.T.K

Şarjı çabuk bitiyordu ve ısınıyor du bana göre alırken de satarken de zarar etmedim zaten şimdi 13 Pro Max için bekliyorum belki onu alırım onun pili çok güzel
  17. Kürşat K.T.K

İnanmak zorunda değilsin benim hoşuma gitmedi paraya da ihtiyacim vardı denk geldi sattım sana bişey inandırmak zorunda değilim zaten
  18. Kürşat K.T.K

Kardeşim Ekran süresi ile ilgili değil ben WiFi ye giriyorum ve sürekli müzik açık veya radyo dinliyorum birgün gitmiyordu ve ısınma yaptı bende sattım zaten
  19. Kürşat K.T.K

Kısmen doğru kısmen yanlış bende iPhone 13 almıştım düz batarya gerçekten beni bir gün çıkarmadı ben o kadar yoğun kullanan biri de değilim ama 13 Pro Max in bataryası çok iyi diye biliyorum 3 bin küsur olanlar birgünu tam çıkarmıyor
  20. Kürşat K.T.K

İphone 11 iOS16 Güncellemesi ?

Beta kurma
Top Bottom