Neler Yeni

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kısmen doğru kısmen yanlış bende iPhone 13 almıştım düz batarya gerçekten beni bir gün çıkarmadı ben o kadar yoğun kullanan biri de değilim ama 13 Pro Max in bataryası çok iyi diye biliyorum 3 bin küsur olanlar birgünu tam çıkarmıyor

şahin doğan

80+ Platinum
neden yok bu arada?
Büyük ihtimalle kâr ile ilgili durumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısmen doğru kısmen yanlış bende iPhone 13 almıştım düz batarya gerçekten beni bir gün çıkarmadı ben o kadar yoğun kullanan biri de değilim ama 13 Pro Max in bataryası çok iyi diye biliyorum 3 bin küsur olanlar birgünu tam çıkarmıyor
Neye göre çıkarmıyor ? İphone 12 ile 7-9 saat ekran süresi alıyorum. Günde 24 saat ekran süresi bekliyorsan sıkıntılısındır, 10 saatten fazla telefon kullanıyorsan da sıkıntılısındır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Büyük ihtimalle kâr ile ilgili durumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye göre çıkarmıyor ? İphone 12 ile 7-9 saat ekran süresi alıyorum. Günde 24 saat ekran süresi bekliyorsan sıkıntılısındır, 10 saatten fazla telefon kullanıyorsan da sıkıntılısındır.
Kardeşim Ekran süresi ile ilgili değil ben WiFi ye giriyorum ve sürekli müzik açık veya radyo dinliyorum birgün gitmiyordu ve ısınma yaptı bende sattım zaten

şahin doğan

80+ Platinum
Kardeşim Ekran süresi ile ilgili değil ben WiFi ye giriyorum ve sürekli müzik açık veya radyo dinliyorum birgün gitmiyordu ve ısınma yaptı bende sattım zaten
Sizin dediğiniz hiçbir şeye inanmam. Her konuda farklı nedenlerden dolayı sattığınızı söylüyorsunuz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sizin dediğiniz hiçbir şeye inanmam. Her konuda farklı nedenlerden dolayı sattığınızı söylüyorsunuz.
İnanmak zorunda değilsin benim hoşuma gitmedi paraya da ihtiyacim vardı denk geldi sattım sana bişey inandırmak zorunda değilim zaten

Mert

80+ Silver
Şarj o kadar büyük bir dert değil. Battery pack alınır geçilir.

Eskiden ben de hediye gelse satarım diyordum, şimdi birçok ürünüm Apple.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr
İnanmak zorunda değilsin benim hoşuma gitmedi paraya da ihtiyacim vardı denk geldi sattım sana bişey inandırmak zorunda değilim zaten
teknoloji şans işidir. sen sorun yaşıyorsun diye ben sorun yaşayacak değilim, telefonunuzun ne sorunu vardı da sattınız?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
teknoloji şans işidir. sen sorun yaşıyorsun diye ben sorun yaşayacak değilim, telefonunuzun ne sorunu vardı da sattınız?
Şarjı çabuk bitiyordu ve ısınıyor du bana göre alırken de satarken de zarar etmedim zaten şimdi 13 Pro Max için bekliyorum belki onu alırım onun pili çok güzel

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr
Şarjı çabuk bitiyordu ve ısınıyor du bana göre alırken de satarken de zarar etmedim zaten şimdi 13 Pro Max için bekliyorum belki onu alırım onun pili çok güzel
markayı kötülememeniz çok iyi çoğu insan kötülemeye başlar tebrik ederim. inşallah sorunsuz 13 Pro Max cihazınıza kavuşursunuz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
markayı kötülememeniz çok iyi çoğu insan kötülemeye başlar tebrik ederim. inşallah sorunsuz 13 Pro Max cihazınıza kavuşursunuz.
Hayır tabii ki Apple çok başarılı bu konuda ama belki benim cihazda da sıkıntı olabilir di bilmiyorum içime sinmedi sattım

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yo iPhone gayet iyi. Param olsa ilk iPhone alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom