Neler Yeni

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Özellikle Pro Max modellerinde batarya konusunda Apple'ın rakibi yok. Fiyatı pahalı vs. diyebilirsiniz fakat batarya performanslarına laf ettirmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Luna Fate
iPhone 11 kullanıcısıydım şarjı 2 gün bile gidiyordu eğer çok aktif olursam 1 günü çok çok rahat çıkarıyor 13 pro max hayli hayli çıkartır
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimine göre samsung kimi ne göre apple. sırf yazılımı için bile apple tercih ederim.
Bu biraz abartı olmuş gibi, Ocak ayından beri 13 pro kullanıyorum aktif kullanımda(sosyal medya özellikle instagram reels çok izleyen bir insanım) sabahtan akşama(9-23 arası) kadar şarjım min. %15 falan oluyor. Çalıştığım/dersimin olduğu günlerde eve vardığımda şarjım genelde %80 falan oluyor. Batarya yüzdem hala %100.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Bu biraz abartı olmuş gibi, Ocak ayından beri 13 pro kullanıyorum aktif kullanımda(sosyal medya özellikle instagram reels çok izleyen bir insanım) sabahtan akşama(9-23 arası) kadar şarjım min. %15 falan oluyor. Çalıştığım/dersimin olduğu günlerde eve vardığımda şarjım genelde %80 falan oluyor. Batarya yüzdem hala %100.
hayır abartı değil. sizin yaptığınızı yaparsam 1 günü rahat çıkarıyor ama sadece sosyal medyada 1 saat geçirip ve arama için kullanacak olursam 2 gün oluyordu 20 ve 80 döngüsüne uyarak 1 yılda hiç şarj yüzdesi kaybetmedim. ama cihazım selde bozuldu.

Top Bottom