boltreny7
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 996
neden yok bu arada?Sıfır 12 pro max yok.
neden yok bu arada?Sıfır 12 pro max yok.
Büyük ihtimalle kâr ile ilgili durumlar.neden yok bu arada?
Neye göre çıkarmıyor ? İphone 12 ile 7-9 saat ekran süresi alıyorum. Günde 24 saat ekran süresi bekliyorsan sıkıntılısındır, 10 saatten fazla telefon kullanıyorsan da sıkıntılısındır.Kısmen doğru kısmen yanlış bende iPhone 13 almıştım düz batarya gerçekten beni bir gün çıkarmadı ben o kadar yoğun kullanan biri de değilim ama 13 Pro Max in bataryası çok iyi diye biliyorum 3 bin küsur olanlar birgünu tam çıkarmıyor
Kardeşim Ekran süresi ile ilgili değil ben WiFi ye giriyorum ve sürekli müzik açık veya radyo dinliyorum birgün gitmiyordu ve ısınma yaptı bende sattım zatenBüyük ihtimalle kâr ile ilgili durumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neye göre çıkarmıyor ? İphone 12 ile 7-9 saat ekran süresi alıyorum. Günde 24 saat ekran süresi bekliyorsan sıkıntılısındır, 10 saatten fazla telefon kullanıyorsan da sıkıntılısındır.
Sizin dediğiniz hiçbir şeye inanmam. Her konuda farklı nedenlerden dolayı sattığınızı söylüyorsunuz.Kardeşim Ekran süresi ile ilgili değil ben WiFi ye giriyorum ve sürekli müzik açık veya radyo dinliyorum birgün gitmiyordu ve ısınma yaptı bende sattım zaten
İnanmak zorunda değilsin benim hoşuma gitmedi paraya da ihtiyacim vardı denk geldi sattım sana bişey inandırmak zorunda değilim zatenSizin dediğiniz hiçbir şeye inanmam. Her konuda farklı nedenlerden dolayı sattığınızı söylüyorsunuz.
O kadar bütçen varsa ve arada çok büyük bir fiyat farkı yoksa 13 Pro Max almak daha mantıklı olabilir.O zaman bütçeden kar etmek için direk 12 pro max alayım![]()
teknoloji şans işidir. sen sorun yaşıyorsun diye ben sorun yaşayacak değilim, telefonunuzun ne sorunu vardı da sattınız?İnanmak zorunda değilsin benim hoşuma gitmedi paraya da ihtiyacim vardı denk geldi sattım sana bişey inandırmak zorunda değilim zaten
Şarjı çabuk bitiyordu ve ısınıyor du bana göre alırken de satarken de zarar etmedim zaten şimdi 13 Pro Max için bekliyorum belki onu alırım onun pili çok güzelteknoloji şans işidir. sen sorun yaşıyorsun diye ben sorun yaşayacak değilim, telefonunuzun ne sorunu vardı da sattınız?
markayı kötülememeniz çok iyi çoğu insan kötülemeye başlar tebrik ederim. inşallah sorunsuz 13 Pro Max cihazınıza kavuşursunuz.Şarjı çabuk bitiyordu ve ısınıyor du bana göre alırken de satarken de zarar etmedim zaten şimdi 13 Pro Max için bekliyorum belki onu alırım onun pili çok güzel
Hayır tabii ki Apple çok başarılı bu konuda ama belki benim cihazda da sıkıntı olabilir di bilmiyorum içime sinmedi sattımmarkayı kötülememeniz çok iyi çoğu insan kötülemeye başlar tebrik ederim. inşallah sorunsuz 13 Pro Max cihazınıza kavuşursunuz.