iosta fiyat değişik mi bilmiyorum büyük ihtimal değildir,premium alınabilir papara varsa %50 ucuza da geliyorYouTube'dan video indirmek istiyorum, iPhone kullanıyorum nasıl indirebilirim? App Store Uygulaması bulunuyor mu?
değişik şaka gibi androidde 26 iosta 33 tl geçen hesaba fazla kitlenince fark ettimiosta fiyat değişik mi bilmiyorum büyük ihtimal değildir,premium alınabilir papara varsa %50 ucuza da geliyor
ios yaptı yapacağınıdeğişik şaka gibi androidde 26 iosta 33 TL geçen hesaba fazla kitlenince fark ettim
güvenilir bir durum mu bu?Paylaşma linkini kopyala safari uygulamasında aç sayfa yüklendikten sonra linke gelip “www.” Kısmından hemen sonra “ss” ekle böylece seni indirme sayfasına götürür oradan rahatlıkla indirebilirsin böylece ekstra üçüncü parti uygulamaya gerek kalmadan cihaza indirmiş olursun.
Kendim kullanıyorum şimdiye kadar ters bir durum ile karşılaşmadım. Güvenilir midir, buna cevap verecek kapasitede siber güvenlik bilgisine sahip değilim henüz.güvenilir bir durum mu bu?