Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

İOS Beta 18.1 sürümden resmi sürüme en kolay geçiş.

He en aşağı koymuşlar görmedim
  2. Mustafa Zahid

İOS Beta 18.1 sürümden resmi sürüme en kolay geçiş.

Kanka ne Public Beta'da ne de Developer Beta'da ikisinde de 18.1 Beta yok sen nasıl indirdin? Neyse eğer dönmek istiyorsan yedekleme yapıp iTunes ile bilgisayarına falan bağlayacaksın veya 18.1 Public versiyonunu bekleyeceksin.
  3. Mustafa Zahid

İOS 17ye geçtim şebeke gitti

Eski bir iPhone'un IMEI'sınden kopyalayarak iCloud sayesinde kullanılabilme şansı oluyor. Belki onu yapmışsındır diye söylemiştim. Eğer kayıtsız 4+4 ay kullanıyorsan bilmiyorum kanka maalesef.
  4. Mustafa Zahid

İOS 17ye geçtim şebeke gitti

Eğer legal şekilde pasaportla kayıt ettirdiysen bilemem ancak başka bir yolla IMEI kullanıyorsan telefonu her güncellediğinde o IMEI gider.
  5. Mustafa Zahid

Apple maps'in yeni sürümü...

Normal iP 13 fiyatları 25.000₺ olduğu zamanlardan bahsediyorum. Abim tanıdık telefoncu arkadaşından 23.000₺ gibi bir şeye almıştı. Yani eskiden normal fiyatlar öyleydi yurt dışı falan değil. Şu an 37.000₺ falan olmuş :D
  6. Mustafa Zahid

Yok kanka 11 ölsem de almam gider SE falan alırım daha iyi. Abim zamanında 23.000'e 13 almıştı. Ondan bahsetmek istedim.
  7. Mustafa Zahid

ohh telefona bu yüzden 25k bayıldım
  8. Mustafa Zahid

IOS iPhone Aldım Neleri Ayarlamam Lazım?

Instagram'da falan direkt elinle sağ sola sürüklesen de geriye, ileriye gidebilirsin.
  9. Mustafa Zahid

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

SE 2-3 ve 12 Mini harici öyle "1 günümü çıkartamıyorum." diyebileceğin yeni nesil (2019 ve sonrası) bir iPhone telefon yok. Pro ve Pro Max modelleri batarya olarak çoğu Android cihazı tokatlar seviyede. Tabi bu senin hor kullanıp kullanmamana da bağlı. Batarya sağlığına dikkat etmeyen birisi...
Top Bottom