Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

IPhone yan sanayi ekran

Yetkili servislerden ve Apple'nin kendisinden geri aldığın tamir edilmiş telefonunda asla böyle bir bildirim görmezsin. Dediğine göre zaten rastgele bir telefoncu tamir etmiş, yani yan sanayidir. Bazı telefoncular bunun yanında bir de orijinal olan ekranın çipini yan sanayi ekrana bağlayıp...
  2. Mustafa Zahid

İphone 16 Pro Pil sorunu

Bazen düşmesi durup bir süre sonra patır patır düşebiliyor. Bende 14 Pro var, ilk aldığımda %87'ydi. 6-7 ayda %84'e kadar inip 8-9 ay sabit kaldı. 1 hafta önce 83, 5 gün önce 82, dün de 81 oldu. Seninki zamanında düşüyor, yani cidden normal. Arkadaşların büyük ihtimalle benim yaşadığımı yaşayacak.
  3. Mustafa Zahid

IOS 26 Bu zamanda yüklenir mi

26.1'e geçebilirsin. En azından elimdeki 14 Pro, 15 Pro Max ve 16 modellerinde bir sorun görmedim. iOS 26.0'da şarjım biraz hızlı bitiyordu ama şimdi düzeltmiş gibiler. Garantiye almak istiyorsan 26.2 veya 26.3 bekleyebilirsin ancak telefonun gerçekten güncel ve sorun olacağını sanmıyorum.
  4. Mustafa Zahid

Apple Intelligence'a Türkçe dil desteği geliyor!

26 mı? 7-8 yıl sonra mı?
  5. Mustafa Zahid

Iphone pil sağlığımın çok hızlı düşmesi (iphone15 pro max

Bende 14 Pro var. Ortalama 3 ayda bir %1 düşüyor. Abimde 15 Pro Max var. 8-9 aya yakındır kullanıyor ve pil sağlığı 99.
  6. Mustafa Zahid

IPhone bilinmeyen link e tıklamak

iPhone ise boş ver, kolay kolay bir şey olmaz.
  7. Mustafa Zahid

İcloud hakkında soru

Galerindeki gizli ögelere iCloud Web üzerinden erişim sağlayabilirsin. Ek olarak evet Apple ürünlerinde gizli galeriye attığın ögeler iCloud yedeklemesine dahildir.
  8. Mustafa Zahid

IOS IOS 18'e geçmeli miyim?

14 Pro ve Pro Max kullanıcıların genel bir pil sağlığı şikayeti vardı. Nedense kendim de baktığımda ikinci eldeki iPhone 13ler ile 14 Prolar aynı sağlıkta. Aradaki 1 seneye rağmen bizim piller de çok düşük kalıyor. Ek olarak 74 ne hocam o da çok düşük değil mi :D Benim SE 2 bile 4 sene berbat...
  9. Mustafa Zahid

85 1741631610 Benim SE 2'de iOS 18.0 varken dehhhşet kasıyordu. Belki 18.3'te düzelmiştir.
  10. Mustafa Zahid

@şahin doğan senin bir fikrin var mıdır?
  11. Mustafa Zahid

iPhone 14 Pro kullanıyorum. Abimde 15 Pro Max var ve iOS 18 güncellemesi yaptığında pili biraz daha hızlı düşmeye başlamıştı. İş yerindeki bir abide 12 Pro ve 14 Pro Max var, onda da takılmalar meydana geliyordu. Şu an iOS 18.3.1 sürümü var. Sizce geçilebilir bir durumda mı veya sizin çektiğiniz...
  12. Mustafa Zahid

İphone uygulama yasaklama yapımı

Erişim engeli değil de süre sınırı koyabilirsin. Ayarlara "ekran süresi" tarzı bir şey yaz bulursun o ayarları. Oradan YouTube'u seçip süre kısıtlaması ekle. 1740117451 O zaman forumun hiçbir anlamı kalmaz.
  13. Mustafa Zahid

APPLE CILAR TOPLANIN LÜTFEN

iCloud kirmayi deneyebilirsin ama yani sonrasinda tekrar kilitleme ve hic acilmama ihtimali var. Telefona ve iPad'e Hard Reset atip kablo ile bilgisayardan iTunes'a baglayip bastan isletim sistemi kurmayi deneyin. Belki telefona öyle erisebilirsiniz ancak sonrasinda sizden tekrar sifre isteyip...
  14. Mustafa Zahid

İOS Beta 18.1 sürümden resmi sürüme en kolay geçiş.

He en aşağı koymuşlar görmedim
  15. Mustafa Zahid

İOS Beta 18.1 sürümden resmi sürüme en kolay geçiş.

Kanka ne Public Beta'da ne de Developer Beta'da ikisinde de 18.1 Beta yok sen nasıl indirdin? Neyse eğer dönmek istiyorsan yedekleme yapıp iTunes ile bilgisayarına falan bağlayacaksın veya 18.1 Public versiyonunu bekleyeceksin.
  16. Mustafa Zahid

İOS 17ye geçtim şebeke gitti

Eski bir iPhone'un IMEI'sınden kopyalayarak iCloud sayesinde kullanılabilme şansı oluyor. Belki onu yapmışsındır diye söylemiştim. Eğer kayıtsız 4+4 ay kullanıyorsan bilmiyorum kanka maalesef.
  17. Mustafa Zahid

İOS 17ye geçtim şebeke gitti

Eğer legal şekilde pasaportla kayıt ettirdiysen bilemem ancak başka bir yolla IMEI kullanıyorsan telefonu her güncellediğinde o IMEI gider.
  18. Mustafa Zahid

Apple maps'in yeni sürümü...

Normal iP 13 fiyatları 25.000₺ olduğu zamanlardan bahsediyorum. Abim tanıdık telefoncu arkadaşından 23.000₺ gibi bir şeye almıştı. Yani eskiden normal fiyatlar öyleydi yurt dışı falan değil. Şu an 37.000₺ falan olmuş :D
  19. Mustafa Zahid

Yok kanka 11 ölsem de almam gider SE falan alırım daha iyi. Abim zamanında 23.000'e 13 almıştı. Ondan bahsetmek istedim.
  20. Mustafa Zahid

ohh telefona bu yüzden 25k bayıldım
Geri