şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,291
Bekleyen var mı bilmiyorum ama İOS 26 ile birlikte Türkçe dil desteği geliyor.
Güzel haber bide apple pay gelseBekleyen var mı bilmiyorum ama İOS 26 ile birlikte Türkçe dil desteği geliyor.
Ya ben Apple Tv'ye de razıyım. Apple Pay zaten Bankalar Birliği yüzünden gelmiyor diye biliyorum. Bari Apple Tv gelsin.Güzel haber bide apple pay gelse
Evet öyle bi mevzu vardı appleın ofis mi ne açması gerekiyordu. Apple tv gene herkese hitap etmiyor apple pay ihtiyaç gibi bişeyYa ben Apple Tv'ye de razıyım. Apple Pay zaten Bankalar Birliği yüzünden gelmiyor diye biliyorum. Bari Apple Tv gelsin.
Kesinlikle ama baktığım kadarıyla birini Bankalar Birliği engelliyor, diğerinde de Turkcell TV+ isim lisansı problemi varmış.Evet öyle bi mevzu vardı appleın ofis mi ne açması gerekiyordu. Apple tv gene herkese hitap etmiyor apple pay ihtiyaç gibi bişey
Bütün işletim sistemlerinin adı 26 oldu.26 mı? 7-8 yıl sonra mı?
Gelsin gelsin telefonda yapay zeka bence şu an çok gereksiz sayılır halen ama gelmesi hiç gelmemesinden iyidirBekleyen var mı bilmiyorum ama İOS 26 ile birlikte Türkçe dil desteği geliyor.
ios sürüm isimleri artık yıllarla sabitlendi 2026 sürümü olduğundan ios 26 oldu 2027de ios 27 olacak basitçe26 mı? 7-8 yıl sonra mı?
İndirmeye başladım ben.Gelsin gelsin telefonda yapay zeka bence şu an çok gereksiz sayılır halen ama gelmesi hiç gelmemesinden iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ios sürüm isimleri artık yıllarla sabitlendi 2026 sürümü olduğundan ios 26 oldu 2027de ios 27 olacak basitçe
Developer betada olman lazım.iphone 15 te göremiyom yazılım kısmında 15 e gelmedi mi henüz