Arama sonuçları: *

1. R o s s

iphone 11 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

tamamdır teşekkürler
  2. R o s s

döngüye nerden bakabilirim
  3. R o s s

haziran ayında sıfır aldım şuan pil sağlığı 91 gün içinde %20 oldumu takıyorum %80 oldumu çıkarıyorum ( iyileştirilmiş pil açık )akşamları da yatmadan önce koyuyorum şarja sabah uyandığımda çıkarıyorum araştırdığımda herhangi bir zararı yoktur diodu ama ne kadar doğru bilmiyorum şuan ne yapmam...
  4. R o s s

T.C Kimliği ile iphone imei atırma

merhabalar, yurtdısından hediye iphone 14pro geldi simdi bu cihazı tr ye kaydetircez imei yapıcaz kimlik ile nasıl yapılıyor ve yurtdışına cıkmamıza gerek varmı
  5. R o s s

İphone lara imei atılırmı

Hayır nası attın diye sordum cevap vermedi sadece dedi ben atarım dedi gitti
  6. R o s s

Neden atılmıyor Bazı arkadaşlarım atmıştı
  7. R o s s

İphone lara imei atılırmı ve atılırsa ne kadara atılır
  8. R o s s

Bataryamın orjinal olduğunu nasıl anlarım

Telefon iphone 7 bayidr batarya değişimi yapmıştık 2 ay önce ve şuan sağlığı %96 ama çok çabuk bitiyo şarjı içini açtıklarıdna fln ben yoktum başka yerdeydim içini açmadan bataryanın orjinal olup olmadığını anlarmıyız
  9. R o s s

İphone lara imei neden bu kadar pahalı

Android telefonlara imei 150 200tl fln ken iphonelere fln neden 2000tl fln
  10. R o s s

iphone 7 i cloud şifremi hatırlamıyorum

Yaptırdım bile amcamın bi arkadaşı 2dk da benim pc ye telefonu bağladı hemen yaptı cevabın için yinede teşekürler
  11. R o s s

İOS ta uygulamaya şifre koyma

Telegrama şifre koymak istiyorum ama yapamadım bir türlü videolarını izledim aysrlardan bileyler yapıyolar kitliyolar ama bende olmadı., uygulama da olabilir appstore üzerinden
  12. R o s s

iphone 7 i cloud şifremi hatırlamıyorum

şifremi fln hatırlamıyorum telefonu amcamdan aldım kendi numarasını girmiş şifremi unnutmum diyoruz amcamın numarsına kod göbndercez diyolar kod gelmiyo acil yardımm 1619701254 up 1619701342 upppp
  13. R o s s

I cloud hesabımdan çıkış yapamk isitiyorum ama şifremi hatırlamıyorum

O zaman ben yarın deneyeyim bi
  14. R o s s

Şimdi fark ettim parolayi unututm yerinde amcama kod gonderiyo ordan kodu girince düzelirmi @Xeaph @wpa_supplicant
  15. R o s s

Uzun sürer bana simdi lazım peki nasıl söfirlarım telefonu
  16. R o s s

Evet ı clouddan sifremi unuttum diyorum i cloud şifresini istiyo yine şifresini istiyor ne alakaysa
  17. R o s s

Telefon açık şuan amcam sıfırlama yapmış telefonu o bana verdi ve bi icloud hesbaı acmıs sifreyi hatirlamiyo
  18. R o s s

I cloud hesabından çıkış yapmak isitiyorum ama şifremi hatırlamıyorum 1 kelimesini bile yeni i cloud hesabı aćip yenisi kulanmak isitiyorum nasil yaparım Not : belki işe yararmı bilmem ama telefon iphone 7
Top Bottom