Neler Yeni

I cloud hesabımdan çıkış yapamk isitiyorum ama şifremi hatırlamıyorum

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
I cloud hesabından çıkış yapmak isitiyorum ama şifremi hatırlamıyorum 1 kelimesini bile yeni i cloud hesabı aćip yenisi kulanmak isitiyorum nasil yaparım
Not : belki işe yararmı bilmem ama telefon iphone 7

En İyi Cevap
Apple Türkiye'yi arayın, cihazınızda iCloud şifresini unuttuğunuzu ve telefonu faturasını yani sizin telefonunuz olduğuna dair bilgiler olduğunu söyleyin. Müşteri hizmetleri size bir e posta göndermenizi isteyecektir. Daha sonra eğer Apple olumlu bir dönüş yaparsa size bir şifre sıfırlama linki gönderecek, şifreyi girerek o iCloud hesabını cihazdan kaldırabilir ve yeni bir iCloud hesabı ekleyebileceksiniz.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Telefon açık mı? Yani sıfırlama yaptınız ve cihaz cihaz kilitlendi mi?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Şifremi unuttum yapmayı denediniz mi?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Cihazın faturası elinizde mi? Nereden aldığınıza dair bilgiler vs.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Apple Türkiye'yi arayın, cihazınızda iCloud şifresini unuttuğunuzu ve telefonu faturasını yani sizin telefonunuz olduğuna dair bilgiler olduğunu söyleyin. Müşteri hizmetleri size bir e posta göndermenizi isteyecektir. Daha sonra eğer Apple olumlu bir dönüş yaparsa size bir şifre sıfırlama linki gönderecek, şifreyi girerek o iCloud hesabını cihazdan kaldırabilir ve yeni bir iCloud hesabı ekleyebileceksiniz.

En İyi Cevap

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun sürer bana simdi lazım peki nasıl söfirlarım telefonu

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Uzun sürer bana simdi lazım peki nasıl söfirlarım telefonu
Şu durumda sıfırlamamanız gerek, şifreyi bilmediğiniz için cihaz kilit olabilir. Yukarıda dediğimi yapmadan da şifreyi değiştirip yeni bir iCloud hesabı ekleyemezsiniz.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Eğer şifreyi bulamaz veya Apple'dan destek alamazsan o telefonu çöpe atabilirsin. Başka işe yaramaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom