Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Telefon çok hızlı şarj olup ısınıyor

Satıcısına göre değişir sonuçta satış platformu. 14 gün içinde iade hakkı var zaten. O hakkı kullanıp iade edin hatta sonra sorun çıkmasın. Bir şey derlerse o zaman ekstra bilgiyi verirsiniz.
  2. RTX3070

Telefon çok hızlı şarj olup ısınıyor

Yeniyse en iyisi direkt iade.
  3. RTX3070

İOS cihazlarımda güvenilir değil uyarısı alıyorum nasıl silebilirim?

Evde Huawei bir router mı var? 1679565709 Huawei router var ise sorun bundan kaynaklı: https://security.stackexchange.com/questions/218425/router-tries-to-manipulate-https-connections
  4. RTX3070

adobe photoshop ücretsiz nasıl indiririm ?

Önermek değil paylaşmak yasak.
  5. RTX3070

"iCloud kırma" metotları hakkında

İster. Onlar kalıcı değil. Ancak kendiniz cihazı açıp deneyebilirsiniz, beni de bilgilendirirsiniz.
  6. RTX3070

Tamam da dediğim gibi, hesap kurtarıldıktan sonra ilk girenin ben olduğunu nasıl garanti edeceğim?
  7. RTX3070

Öyle zaten. Ancak "iPhone'umu bul" çoğu kişide açık olur, burada da açıktı.
  8. RTX3070

Vardır illaki. İş gerçekten hiç temiz değil. Tamam bunlar mesela bu yazılım konularının haricindeler ama ben böyle adamlara güvenip de oradaki gereken bilgileri vermezdim. Benden önce kendilerinin girmeyeceklerini bile bilemem. Nedeni şu, bu yöntemleri yapınca hücresel veri kullanılamıyor...
  9. RTX3070

iTunes üzerinden "Restore and Update" işlemi yapıldığında düzelmesi lazım. Unjailbreak için bazı uygulamalar var, onların artık ne kadar temizlediğini bilemeyiz tabii ki.
  10. RTX3070

Herkese merhaba, bugün bir hocamın isteği üzerine hocamın yaklaşık 10 yıl önce aldığı iPad 2'sinden iCloud kilidini kaldırmaya çalıştım. Hocam buna 10 yıldır ellememiş ve şu an cihazla ilgili hiçbir şeyi hatırlamıyor. Modelini bile ben iTunes ile öğrendim. Uzun süren internetteki...
  11. RTX3070

ipada galiba virüs girdi

Bunu engellemek için bir ayar yapılıyor google'a "how to disable event invites from others gmail" yazsan çıkar. Hatta direkt "calendar spam" diye çıkar. Bilinen bir şey bu.
  12. RTX3070

ipada galiba virüs girdi

Bu virüs değil bir yerden takvime kaydetmişsin veya verdiğin e-postaya bu davetleri yollamışlar. Bu takvim işini biliyorum, böyle çalışıyor. Virüs değil bu. O linklere girme.
  13. RTX3070

Laptoplar da BİOS Güncellemesi Oluyor mu ?

Stabilite ve bazen bellek modülü destekleri, panel destekleri vs.
  14. RTX3070

Laptoplar da BİOS Güncellemesi Oluyor mu ?

Evet oluyor.
  15. RTX3070

İphone takvim aboneliğinden virüs kapar mı ?

Yok artık :D Gerek yok. İmkanı yok.
  16. RTX3070

[ÇÖZÜLDÜ] Klavyeye bir şey oldu.

Nas, Felak oku geçer. Şaka bir yana klavye ayarlarını sıfırlama varsa onu yap.
  17. RTX3070

appvalley zararlı mı?

Maalesef o konuda bir bilgim yok, araştırman gerek.
  18. RTX3070

appvalley zararlı mı?

Merak ediyorsan Google'dan bakabilirsin, bunu açıklamak forum kurallarının dışına çıkabilir. Yine de tavsiye etmem.
  19. RTX3070

appvalley zararlı mı?

Jailbreak yoksa zaten sıkıntı olmaz, kesin çözüm alırsın.
  20. RTX3070

appvalley zararlı mı?

Apple için AVG gibi antivirüsler vardı diye hatırlıyorum onlarla yapabilirsin.
Top Bottom