korsan biliyorum o zamanlar küçüktüm anlamazdım bende artık korsan kullanmıyorum. bunun için ne yapabilirim. virüs taraması vb nasıl yaparım?Anladığım kadarıyla korsan bir uygulama, burada korsana destek yoktur. Ayrıca o tip uygulamalar cihazın güvenliğine tehdit olabilir.
Apple için AVG gibi antivirüsler vardı diye hatırlıyorum onlarla yapabilirsin.korsan biliyorum o zamanlar küçüktüm anlamazdım bende artık korsan kullanmıyorum. bunun için ne yapabilirim. virüs taraması vb nasıl yaparım?
Jailbreak yoksa zaten sıkıntı olmaz, kesin çözüm alırsın.kesin çözüme ulaşır mıyım? telefonumda sıkıntı yok ama ben yinede tedbir almak istiyorum
Merak ediyorsan Google'dan bakabilirsin, bunu açıklamak forum kurallarının dışına çıkabilir. Yine de tavsiye etmem.jailbreak ne
Maalesef o konuda bir bilgim yok, araştırman gerek.dostum küçükken yapmış olabilir sadece sıfırlayarak mı bunu kaldırabilirim?
tweak diye bir uygulama indirmiş olabilrimMerak ediyorsan Google'dan bakabilirsin, bunu açıklamak forum kurallarının dışına çıkabilir. Yine de tavsiye etmem.
tamam sağolMaalesef o konuda bir bilgim yok, araştırman gerek.