Ne? Pilinde veya bir yerde kesin sorun var. Kesinlikle değiştir.0 iphone 12 aldım telefon her 20 saniyede %1 artıyor ve 34 dakikada şarjı tam doluyor telefon şarj olurken çok ısınıyor önerisi olan var mı 34 dakika normal değil gibi
Bataryada sıkıntı var garantiye yada aldığın yer ile iletişime geç0 iphone 12 aldım telefon her 20 saniyede %1 artıyor ve 34 dakikada şarjı tam doluyor telefon şarj olurken çok ısınıyor önerisi olan var mı 34 dakika normal değil gibi
Ne? Pilinde veya bir yerde kesin sorun var. Kesinlikle değiştir.
telefonu trendyoldan aldım apple garantili apple bayisine götürüp verebilir miyimBataryada sıkıntı var garantiye yada aldığın yer ile iletişime geç
Yeniyse en iyisi direkt iade.telefonu trendyoldan aldım apple garantili apple bayisine götürüp verebilir miyim
4 dakikada %14 artmış şimdi baktımNe? Pilinde veya bir yerde kesin sorun var. Kesinlikle değiştir.
çok sıkıntılı işliyor trendyoldan alınan telefonlarYeniyse en iyisi direkt iade.
İade et derim. Şu an belki sorun olmaz ama ileride kesin sorun yaratır gibi. Birde kullanıcı hatası tarzı bir şey ile karşılaşırsan o zaman sıkıntı.4 dakikada %14 artmış şimdi baktım
teşekkür ederim bu kadar hızlı şarj olmasını beklemiyordum iade talebi oluşturacağımİade et derim. Şu an belki sorun olmaz ama ileride kesin sorun yaratır gibi. Birde kullanıcı hatası tarzı bir şey ile karşılaşırsan o zaman sıkıntı.
Her türlü iade edebilirsin.bu sabah geldi telefon
Satıcısına göre değişir sonuçta satış platformu.çok sıkıntılı işliyor trendyoldan alınan telefonlar
14 gün içinde iade hakkı var zaten. O hakkı kullanıp iade edin hatta sonra sorun çıkmasın. Bir şey derlerse o zaman ekstra bilgiyi verirsiniz.bu sabah geldi telefon
satıcı direk trendyolun kendisiSatıcısına göre değişir sonuçta satış platformu.
14 gün içinde iade hakkı var zaten. O hakkı kullanıp iade edin hatta sonra sorun çıkmasın. Bir şey derlerse o zaman ekstra bilgiyi verirsiniz.
teşekkür ederim şimdi iade talebi oluşturacağımHer türlü iade edebilirsin.