Arama sonuçları: *

1. Ömer 34242432

Python Sorusu Lütfen Acil Yardım Edebilir Misiniz?

Sinav sorusunu mu cozelim cidden? O kadar da zor bir soruya benzemiyor.
  2. Ömer 34242432

Unreal Assetleri nasıl projede kullanılır?

Assetleri projenin "assets" dosyasinin oraya kopyalarsan olur, eger assetler Unreal Engine marketinden ise direkt alabilirsin.
  3. Ömer 34242432

Bilgisayar üzerinden oyun yapmak istiyorum yardım edebilecek var mı ?

Ben daha acemiyim fakat en azindan bir bilgim oldugu konuda mesaj yaziyorum, iyi forumlar.
  4. Ömer 34242432

Lutfen biraz destekli sallayin siz 3 yilda bir dilde uzman olun ne isterseniz veririm, ayrica basit oyunlar yapmak icin "uzman" olmaya gerek yok, 1 yildir python ile C# karisik ogreniyorum basit oyunlari rahatlikla yapabiliyorum.
  5. Ömer 34242432

Unity ile baslayin, bu sekilde basit mobil oyunlar Unity ile yapiliyor. Kodlama kismini ingilizceniz varsa Udemy Coursera gibi yerlerden ogrenin yoksa BTK akademi eh iste.
  6. Ömer 34242432

2D Oyun yapmak için neler bilmem gerekiyor?

Unity ile basla, basit bir 2D oyun yapmak istiyorsan benden yardim da alabilirsin.
  7. Ömer 34242432

Unity İle Oyun Nasıl Yapılır ?

Ingilizce olmadan olmaz, neredeyse hic bir sey yapamazsin inan bana. Zaten bu isin temeli ingilizce.
  8. Ömer 34242432

Oyun yapımı,kodlama hakkında genel bir sorum var

Cok yanlis bilgi vermissiniz lutfen bu konularda yorum yapmayin. Unity icin C# lazim, C# ogrenmek icin ise kodlama mantigini oturtmak gerek python ile baslayip temelleri ogrendikten sonra C# gecebilirsiniz ustteki @Rovalian adli arkadasin yazdigi bilgilerin hepsi yanlis. Iyi forumlar
  9. Ömer 34242432

Çizimci Arıyorum Unity

Cizimci bulamazsanız 3D modelleme ile yandan görünüşlü bir oyun yapabilirsiniz.
  10. Ömer 34242432

Unity ile oyun yapmaya çalışarak vakit geçirmek istiyorum tavsiyeleriniz varmı

Adınız aloneDark33 ?:D Unity ile; Ori, Fall Guys, Shovel Knight, DeadCells, Hollow Knight gibi 2D sahaserler yapildi ama siz bilirsiniz. 1613585113 1 video ile mi ? Temelleri bile anlatamıyor o video. 1613585479 Unreal engine ile tek başınıza bir şeyler ortaya çıkarabileceğinizi mi...
  11. Ömer 34242432

At0m'u biliyorum sadece 1 tane Unity ile ilgili oyun yapma videosu mevcut.
  12. Ömer 34242432

Puhahhaha bu neydi şimdi? gram bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın lütfen. 1613584833 İngilizce öğrenin :D öbür türlü imkansız
  13. Ömer 34242432

İlk attığınız kanalı şaka olsun diye attınız değil mi ? Öğretici bir içerik yok neredeyse.
  14. Ömer 34242432

İngilizce öğrenmeden hiç bir şey yapamazsınız Stack OverFlow gibi bir sürü forumu kullanamazsınız. Huuu yine kimse beni etiketlememis.
  15. Ömer 34242432

Çözüldü✓ jump inputu ile alakalı bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim? (Unity)

@trackm1 geç cevabım için kusura bakmayın "jump" yerine "Jump" yazarsanız düzelecektir, eğer olmaz ise; Keycode.Space ile yapmayı deneyiniz. Buradaki problem inout managerda jump inputu ile ilgili bir bilgi görülmemesidir. Yardımcı olduysam rapor et seçeneğine tıklayıp "En iyi cevap" olarak...
  16. Ömer 34242432

[REHBER][Guncellendi]Oyun yapmaya başlamak isteyenler için

Hayir, ogrendikten sonra illaha sorunlarla karsilasacaksiniz internette Turkce arastirma yaptiginizda hicbir sey bulamayacaksiniz, bunun gibi tonlarca sorun var. 1612113805 @Mehmet Yılmaz konuyu rehber kısmına taşır misiniz? Biraz gec kaldik ama olsun 😁😁
  17. Ömer 34242432

2D Oyun yapmak için hangi program kullanılmalı?

Önemli değil, sadece insanlara bilgi verirken her tarafını ele alarak vermeye çalışın.
  18. Ömer 34242432

Neye göre daha iyi sadece kodlamasindan mi bakıyorsunuz? 1612114400 İkisininde 3D konusunda iyi ve kötü olduğu tarafları var, hangisinin 3d konusunda iyi olduğu yapacağınız işe göre değişir.
  19. Ömer 34242432

2d için yetersiz bence, Unity varken unreal engine bulaşmak (2d için) delilik olur. 1612114270 En iyi cevap seçerseniz mutlu olurum.
  20. Ömer 34242432

Bu şekilde sorularınız olursa beni etiketleyebilirsiniz. Size bir kaç game engine onereyim 2d için; 1-Unity 2-Godot 3-GameMaker Ben Unity öneririm, sadece 2d için kullanacaksaniz başlangıç seviyesi bir pc bile yeterli olacaktır. Sorunuzu cozduys rapor edip en iyi cevap seçer misiniz?
Top Bottom