Neler Yeni

Unity ile oyun yapmaya çalışarak vakit geçirmek istiyorum tavsiyeleriniz varmı

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Puhahhaha bu neydi şimdi? gram bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizce öğrenin :D öbür türlü imkansız
Puhahhaha bunu yazılım mühendisliği okumak isteyen 12.sınıf öğrencisinemi diyorsun bak cidden çok güldürdün beni

aLoNeDarK33

80+ Bronze
çok doğru diyorsun ama mobilden playstore ve appstore ye oyun çıkartmak istiyorum az buz bir gelir elde edersem kendi bütçemdende kullanarak Unreal Engine da birşeyler deniyeceğim.
işte bende o işlerle uğraşma diye diyorum çünkü play storeye oyun yapmaktan çok o oyunu sunmak zahmetli çünkü bu konularda hem google hemde apple AŞŞIRI zahmet çıkartıyor yani sırf iki oyun koyup 3 5 kuruş kazanıcam diye zamanınızı ve emeğinizi heba etmeyin diye diyorum (bu arada bende bunları 12.sınıfta olan ve yazılım mühendisliği düşünen bi lise öğrencisi olarak söylüyorum ;))

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Puhahhaha bunu yazılım mühendisliği okumak isteyen 12.sınıf öğrencisinemi diyorsun bak cidden çok güldürdün beni
Adınız aloneDark33 ?:D Unity ile; Ori, Fall Guys, Shovel Knight, DeadCells, Hollow Knight gibi 2D sahaserler yapildi ama siz bilirsiniz.

E

En azından izleyerek Kendine Bir Şeyler Katabilir.
1 video ile mi ? Temelleri bile anlatamıyor o video.

işte bende o işlerle uğraşma diye diyorum çünkü play storeye oyun yapmaktan çok o oyunu sunmak zahmetli çünkü bu konularda hem google hemde apple AŞŞIRI zahmet çıkartıyor yani sırf iki oyun koyup 3 5 kuruş kazanıcam diye zamanınızı ve emeğinizi heba etmeyin diye diyorum (bu arada bende bunları 12.sınıfta olan ve yazılım mühendisliği düşünen bi lise öğrencisi olarak söylüyorum ;))
Unreal engine ile tek başınıza bir şeyler ortaya çıkarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ? Sesli güldüm. Unreal 2D için Unity'e göre daha basit, kullanışsız kalıyor 3D oyun yapacaksınız yani bu işin modellemesi, seslendirmesi, grafik tasarımı gibi bir sürü zahmeti var, bunları kendi başınıza yapamazsınız, low poly basit bir oyun yapacaksanız ise Unity daha avantajlı.

Son düzenleme:

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Adınız aloneDark33 ?:D Unity ile; Ori, Fall Guys, Shovel Knight, DeadCells, Hollow Knight gibi 2D sahaserler yapildi ama siz bilirsiniz.

1 video ile mi ? Temelleri bile anlatamıyor o video.
bak güzel kardeşim bu arkadaşımız unity üzerinden MOBİL oyun yapacam demiş bende bu platforma oyun yapmaktan çok piyasaya sunmak zor olduğundan dolayı bu arkadaşımıza bununla vakit kaybedip yorulucağına mobil oyun yapmayıp unreal kullansın diyorum yoksa unity de kral bi program , benim anlatmaya çalıştığım mobil oyun yapmakla uğraşmasın

(Can)

80+ Bronze
bak güzel kardeşim bu arkadaşımız unity üzerinden MOBİL oyun yapacam demiş bende bu platforma oyun yapmaktan çok piyasaya sunmak zor olduğundan dolayı bu arkadaşımıza bununla vakit kaybedip yorulucağına mobil oyun yapmayıp unreal kullansın diyorum yoksa unity de kral bi program , benim anlatmaya çalıştığım mobil oyun yapmakla uğraşmasın
sunmasında ne gibi bir problem var lütfen anlatırmısın işe başlamadan bileyim

Top Bottom