Arama sonuçları: *

1. MR EE

Wix Kullanmayı bilenler yardımcı olabilir mi ?

Yazıya sağ tıkla. Zincir işareti olması lazım bağlantı vermek için. Oradan istediğin sayfayı veya linki verebilirsin.
  2. MR EE

Oyun Yapmak İçin Gereken Donanım [Rehber]

Dostum ben de sana küçük bir Youtube kanalı tavsiyesinde bulunayım. Kabus22’nin yapan ekibin başındaki Kadir ustanın çok tatlı sohbeti var. Kafa açar. https://www.youtube.com/c/loremipsum
  3. MR EE

Ubisoft oyun motoru

Başarılar o halde. Forumda oyun yapmakla ilgilenen birkaç arkadaş vardı.
  4. MR EE

RAGE oyun motoru ve Euphoria fizik motorunu nasıl buluyorsunuz ?

Ben bu iki motoru nasıl kötü bulayım ki. Daha iyi bir alternatifi yok. Taş gibi taş. Gürül gürül çalışıyor.
  5. MR EE

Ubisoft oyun motoru

Tek başınıza büyük bir 3D oyuna girişmektense daha basit ama her detayına özenilmiş bir 2D oyun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.
  6. MR EE

Ubisoft oyun motoru

Unity motoruna da bakabilirsiniz. Unreal uzmanlaşması çok daha zor.
  7. MR EE

Ubisoft oyun motoru

Dunia motoruymuş. Bu motorları parasını verseniz de alamazsınız. Ha keza Rockstar’ın Rage motoru da öyle. Oyun geliştirmek için Unreal Engine’a bakabilirsiniz.
  8. MR EE

Ubisoft oyun motoru

Kendi geliştirdikleri Anvilengine motorunu kullanıyorlar. Onun dışında yine kendilerine ait bir motor daha olması lazım. Dışarıya sattıkları bir motor değil.
  9. MR EE

edit programları ne önerirsiniz

Camtasia iyidir kolaydır ama dikkatli olun torrentlere. Camtasia'nın bir sürümünü indirirken fena virüs bulaştırmıştım. Temizleyene kadar canım çıktı.
Top Bottom