Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Ubisoft şuanda hangi oyun motorunu kullanıyor Crytek engine 3 mü?
ben de indirmeye çalışacaktım indirilmiyor :/ öteki oyun motoru crytek engine miydi?Kendi geliştirdikleri Anvilengine motorunu kullanıyorlar. Onun dışında yine kendilerine ait bir motor daha olması lazım. Dışarıya sattıkları bir motor değil.
TPS oyun yapmayı düşünüyorum hangi motoru önerirsiniz?Kendi geliştirdikleri Anvilengine motorunu kullanıyorlar. Onun dışında yine kendilerine ait bir motor daha olması lazım. Dışarıya sattıkları bir motor değil.
Dunia motoruymuş. Bu motorları parasını verseniz de alamazsınız. Ha keza Rockstar’ın Rage motoru da öyle. Oyun geliştirmek için Unreal Engine’a bakabilirsiniz.ben de indirmeye çalışacaktım indirilmiyor :/ öteki oyun motoru crytek engine miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
TPS oyun yapmayı düşünüyorum hangi motoru önerirsiniz?
Ubisoft'ta çalışmadığım sürece kullanamayacağım motorlar :/Dunia motoruymuş. Bu motorları parasını verseniz de alamazsınız. Ha keza Rockstar’ın Rage motoru da öyle. Oyun geliştirmek için Unreal Engine’a bakabilirsiniz.
Unity motoruna da bakabilirsiniz. Unreal uzmanlaşması çok daha zor.Ubisoft'ta çalışmadığım sürece kullanamayacağım motorlar :/
Unity ile çok profesyonel oyun yapılmıyor diye biliyorum 3d için unreal ideal bence uzmanlaşması zor ama çok iyi şeyler çıkarabiliyorsunUnity motoruna da bakabilirsiniz. Unreal uzmanlaşması çok daha zor.
Crytek motorunu crytek kullanıyordu ama ubisoft u bilmiyorumUbisoft şuanda hangi oyun motorunu kullanıyor Crytek engine 3 mü?
Tek başınıza büyük bir 3D oyuna girişmektense daha basit ama her detayına özenilmiş bir 2D oyun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.Unity ile çok profesyonel oyun yapılmıyor diye biliyorum 3d için unreal ideal bence uzmanlaşması zor ama çok iyi şeyler çıkarabiliyorsun
2D pek tarzım değil sevmiyorum o yüzden 3D yapmak istiyorum ilk oyunu biraz basit çıkaracağım sonra eksiklerini belirleyip güzel bir şey çıkarmayı umuyorumTek başınıza büyük bir 3D oyuna girişmektense daha basit ama her detayına özenilmiş bir 2D oyun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.
Başarılar o halde. Forumda oyun yapmakla ilgilenen birkaç arkadaş vardı.2D pek tarzım değil sevmiyorum o yüzden 3D yapmak istiyorum ilk oyunu biraz basit çıkaracağım sonra eksiklerini belirleyip güzel bir şey çıkarmayı umuyorum