Neler Yeni

Ubisoft oyun motoru

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kendi geliştirdikleri Anvilengine motorunu kullanıyorlar. Onun dışında yine kendilerine ait bir motor daha olması lazım. Dışarıya sattıkları bir motor değil.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi geliştirdikleri Anvilengine motorunu kullanıyorlar. Onun dışında yine kendilerine ait bir motor daha olması lazım. Dışarıya sattıkları bir motor değil.
ben de indirmeye çalışacaktım indirilmiyor :/ öteki oyun motoru crytek engine miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TPS oyun yapmayı düşünüyorum hangi motoru önerirsiniz?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
ben de indirmeye çalışacaktım indirilmiyor :/ öteki oyun motoru crytek engine miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TPS oyun yapmayı düşünüyorum hangi motoru önerirsiniz?
Dunia motoruymuş. Bu motorları parasını verseniz de alamazsınız. Ha keza Rockstar’ın Rage motoru da öyle. Oyun geliştirmek için Unreal Engine’a bakabilirsiniz.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dunia motoruymuş. Bu motorları parasını verseniz de alamazsınız. Ha keza Rockstar’ın Rage motoru da öyle. Oyun geliştirmek için Unreal Engine’a bakabilirsiniz.
Ubisoft'ta çalışmadığım sürece kullanamayacağım motorlar :/

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Unity ile çok profesyonel oyun yapılmıyor diye biliyorum 3d için unreal ideal bence uzmanlaşması zor ama çok iyi şeyler çıkarabiliyorsun
Tek başınıza büyük bir 3D oyuna girişmektense daha basit ama her detayına özenilmiş bir 2D oyun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Tek başınıza büyük bir 3D oyuna girişmektense daha basit ama her detayına özenilmiş bir 2D oyun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.
2D pek tarzım değil sevmiyorum o yüzden 3D yapmak istiyorum ilk oyunu biraz basit çıkaracağım sonra eksiklerini belirleyip güzel bir şey çıkarmayı umuyorum

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
2D pek tarzım değil sevmiyorum o yüzden 3D yapmak istiyorum ilk oyunu biraz basit çıkaracağım sonra eksiklerini belirleyip güzel bir şey çıkarmayı umuyorum
Başarılar o halde. Forumda oyun yapmakla ilgilenen birkaç arkadaş vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom