Arama sonuçları: *

1. S

Yerli Oyun Yapıyorum

DC adım: swenzie4 Buradan da etiketleyebilirsiniz.
  2. S

Yerli Oyun Yapıyorum

Level designer lazımsa gelebilirim. Ben de baya asset var zaten modelleme ye bile gerek kalmaz.
  3. S

Unreal engıne 4 hook proje(ücretsiz)

Bi heves hook sistemini yapmaya çalışmıştım fakat sonra diğer projeme vakit ayıramadığımı farkettim . Yeni başlayan kardeşlerim için yararlı olabilir diye paylaşıyorum. -Hook sisteminin çalışmayan noktası tek tabancadan çıkan şey -Basit oyunlarınızda kullanabilirsiniz Eğer severseniz daha...
  4. S

Unreal Engine 4 Yürüyen adam hazır proje

Benim de daha başında olduğum bir projem var . Onu atayım herkes yararlansın . Fakat hangi dosyaları atacağımı bilemedim . Fazladan dosya olmasın .Hangilerini atayım biliyor musun ?
  5. S

Unreal engıne ve blueprint bilen var mı ?

Hocam soru biraz uzun o yüzden atmamıştım .Şimdi atıyorum 1676308619 Şöyle bir kod var .Bu kod emote bölümünun kodu .Widget olan .Ben burda dans ettiriyorum adamı fakat iptal etmiyor onu çözemedim .Nasıl olacak ?
  6. S

Unreal engıne ve blueprint bilen var mı ?

Küçük bir sorum var blueprint hakkında ? Bilen varmı?
  7. S

Unreal Engine 4 kamera havaya gidiyor

Arkadaşlar kamera yukarı doğru gittiği için düzenleme yapamıyorum. Nasıl çözeceğim?
  8. S

Uygulamayı yapmak için hangi dili kullanmalıyım ?

Hangi uygulamayı kullanarak geliştireyim sence
  9. S

Uygulamayı yapmak için hangi dili kullanmalıyım ?

Kısaca bilgi vereyim .Uygulama şöyle olacak soru x veya y x i seçerse bir kaç daha seçenek çıkacak y yi seçerse x den farklı seçenekler çıkacak .Böyle böyle uzayacak. Hangi uygulamayı kullanmalıyım hangi dili kullanmalıyım yardım edecek varmı ?
  10. S

Oyun yapmak için neler gerekli ?

Yaparsın ama bırakmaman gerek biraz zor çünkü 1651768796 bir de pc biraz kötü değiştir bence (tr şartları malum ama )
  11. S

Oyun yapmak için neler gerekli ?

kodlama dili bilmen gerek
  12. S

Unity zemin oluşturmamiyorum

Normalde orda çıkmadı gerek ama çıkmıyor boyut falan yardim
  13. S

Oyun yapmak için hangi uygulamayı kullanmalıyım

Unreal engine 5 yerine hangisini kullanayım
  14. S

Hocam Java yi öğrenince onlar kolay geliyor onları öğrenirim siz yeterki onerin
  15. S

Oyun satmak gibi amacım yok kendimi test etmek istiyorum da 1643650353 Bakacagim ona da aklımda unity veya unreal engine var
  16. S

Unity mi unreal enginemi 1643649757 Java script 1643649763 Html
Top Bottom