S SüleymanÇakır. 80+ Gold Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 6,547 Dahası Reaksiyon skoru 3,922 Konum Kurtlar Vadisi İsim Mehmet Bozaklı İlgilendiği Kategoriler bilgisayar 13 Şubat 2023 #1 Küçük bir sorum var blueprint hakkında ? Bilen varmı?
S SüleymanÇakır. 80+ Gold Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 6,547 Dahası Reaksiyon skoru 3,922 Konum Kurtlar Vadisi İsim Mehmet Bozaklı İlgilendiği Kategoriler bilgisayar 13 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JSezar yazmış: Sorunu sorsqnda baksak hani? Devamı için tıklayın... Hocam soru biraz uzun o yüzden atmamıştım .Şimdi atıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Şubat 2023 SüleymanÇakır. yazmış: Hocam soru biraz uzun o yüzden atmamıştım .Şimdi atıyorum Devamı için tıklayın... Şöyle bir kod var .Bu kod emote bölümünun kodu .Widget olan .Ben burda dans ettiriyorum adamı fakat iptal etmiyor onu çözemedim .Nasıl olacak ?
JSezar yazmış: Sorunu sorsqnda baksak hani? Devamı için tıklayın... Hocam soru biraz uzun o yüzden atmamıştım .Şimdi atıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Şubat 2023 SüleymanÇakır. yazmış: Hocam soru biraz uzun o yüzden atmamıştım .Şimdi atıyorum Devamı için tıklayın... Şöyle bir kod var .Bu kod emote bölümünun kodu .Widget olan .Ben burda dans ettiriyorum adamı fakat iptal etmiyor onu çözemedim .Nasıl olacak ?