SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Soru ustte
Unity mi unreal enginemiUnity'yi araştırabilirsiniz.
Java scriptHangi programlama dillerini biliyorsun?
HtmlHangi programlama dillerini biliyorsun?
Oyun satmak gibi amacım yok kendimi test etmek istiyorum daJavascript ile html 5 oyunlar yapılabiliyor ama stabil bir oyun motoru yok sanırım.
Unity ve unreal engine başlangıç için seçilebilecek motorlardan diye biliyorum. Unity ile c# kullanırsın büyük ihtimalle, unreal için de c++. Unreal kodsuz oyun yapmak da mümkün olması gerekli.
Esas fark oyununu satmak isteyince ortaya çıkıyor. Unity için lisans alıyorsun, unreal engine oyun satışından belirli bir pay alıyor.
Konunun uzmanı değilim ama duyduğum, bildiğim şeyler bunlar...
Bakacagim ona da aklımda unity veya unreal engine varJs biliyorsan Cocos Engine tavsiye ederim.
Unity ve Unreal Engine için C# ve C++ lazım.Oyun satmak gibi amacım yok kendimi test etmek istiyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakacagim ona da aklımda unity veya unreal engine var
Hocam Java yi öğrenince onlar kolay geliyor onları öğrenirim siz yeterki onerinUnity ve Unreal Engine için C# ve C++ lazım.
Unreal için dil bilmeye gerek yok. Blueprint sistemi dilden daha iyi çalışıyor.Unity ve Unreal Engine için C# ve C++ lazım.
Unreal engine 5 yerine hangisini kullanayımUnreal için dil bilmeye gerek yok. Blueprint sistemi dilden daha iyi çalışıyor.