Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Takıldım kaldım.(ue5)

Youtube unreal engine 5 ders diye aratırsan bir sürü video var türkçe hadi ordada yok diyorsan udemyden alabilirsin eğitim
  2. Yusufx

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

Gayet yaşına göre iyi staj gibi birsey olucak sonuçta ilk deneyimin gidipte 1000 dolar falan beklememek lazım bilgine tecrübe kazandıracak sonuçta hic kazanmamaktan iyidir
  3. Yusufx

Ortak Proje Yönetme nasıldır?

Oyun türü ne eğer 2D değilse bence unreal öğrenin
  4. Yusufx

Unreal Engine nasıl öğrenilir?

C++ Öğrenmen lazım diye biliyorum sonradanda Blue printe geçmen lazım unreal için
  5. Yusufx

Unreal Engine için nasıl yapı modellemesi yapabilirim?

En iyi blenderdan yapabilirsin veya bu işleri bilen biriyle iş yapabilirsin veya en kolay yöntem hazır assetsler kullanabilirsin çok kaliteli 3d tasarımlar var
  6. Yusufx

Oyun hilesi yapmak için hangi kodlama dili öğrenmeliyim?

Hayalini değiştirmen gerekli işe yarayan bir yazılımcı olmak mı insanlara güzel projeler sunan bir yazılımcı olmak varken hile gibi çöp birşeyi oyunculara sunup oyunların kitlesini bitiren bir yazılımcı olmak mı tercihin sana bağlı eğer iyi yerlerde olmak istiyorsan algını değiştir.
  7. Yusufx

OYUN YAPMAK İÇİN HANGİ ÜNİVERSİTEYİ OKUMAK GEREKİR

Tabi orasida var ama herkes böyle yapicak diye bi algı yok belki yeteneği cikicak ve aklında güzel fikir olucak.
  8. Yusufx

İngilizce bilgiside varsa öğrenebilir temelini atmak amacıyla sonuçta direk herseyi okulda öğrenmek yerine bir yerden başlatılabilir. 1695282213 Okumadan demiyorum zaten parantez açtım orda
  9. Yusufx

Öyle kanallar değil normal şekilde eğitimler udemy falanda olabilir sen sadece Erzurum gibi oyunları görmüş olabilirsin ama içinde yetenek olan herkes çok iyi oyunlar yapabilir çalmadan mesela mount and blade
  10. Yusufx

Yazılım mühendisliği ama tavsiyem interneten falan öğren yazılımı ve unreal engine gibi oyun motorlarininda eğitimleri var ( Okuma demiyorum bir yandan ordanda öğren )
  11. Yusufx

Mta Lua Hataları Oyunu Çökertiyor

MTA'nın discordlarında yardım al bence burda mta luası bilen olduğunu sanmıyorum mesela mtanın resmi discordu var.
  12. Yusufx

Yerli Oyun Yapıyorum

Başarılarının devamını dilerim daha iyi projelerde görme dileğiyle
  13. Yusufx

Satranç 2 Oyununu Yapmak İçin Ekip Arkadaşları Lazım

Bu bilgini geliştirip güzel projeler bekliyoruz senden satranc oyunları şuanda günümüzde çok oynanmıyor win7 kullanıyorsan oyunlar sekmesinden oynuyorlar sadece o kadar yani öyle oyuncu gibi oturup oynuyan görmedim.
  14. Yusufx

31 günde oyun yapmak

Troll konu değil demi?
  15. Yusufx

Sıfırdan oyun yapımı

Oyun nasıl yapılır orasını bilmemde kod bilgin vb olması gerekiyor bilgisayarın içinse eğer kasar ise eski oyun motor sürümlerini kullanabilirsin.
Top Bottom