Onları yapanlar piyasayı batırdı şuan herkes oyun yapmaya çalışıyor o kanallar yüzünden. 13 yaşında çocuk unreal engine kullanıyor sunucularda görmüştüm.Yazılım mühendisliği ama tavsiyem YouTube’dan falan öğren yazılımı ve unreal engine gibi oyun motorlarininda eğitimleri var
Sen internet'ten öğrenebildin mi?Yazılım mühendisliği ama tavsiyem interneten falan öğren yazılımı ve unreal engine gibi oyun motorlarininda eğitimleri var
Öyle kanallar değil normal şekilde eğitimler udemy falanda olabilir sen sadece Erzurum gibi oyunları görmüş olabilirsin ama içinde yetenek olan herkes çok iyi oyunlar yapabilir çalmadan mesela mount and bladeOnları yapanlar piyasayı batırdı şuan herkes oyun yapmaya çalışıyor o kanallar yüzünden
Hocam Üni bölümünü okurken evde pratik olarak izlenmeli onun dışında okumayıp sadece youtubdan böyle saçmalık yok.Sen internet'ten öğrenebildin mi?
İngilizce bilgiside varsa öğrenebilir temelini atmak amacıyla sonuçta direk herseyi okulda öğrenmek yerine bir yerden başlatılabilir.Sen internet'ten öğrenebildin mi?
Okumadan demiyorum zaten parantez açtım ordaHocam Üni bölümünü okurken evde pratik olarak izlenmeli onun dışında okumayıp sadece youtubdan böyle saçmalık yok.
Kaliteli örnekleri biliyorum, fakat yüzdeliğe vurursak piyasaya zarar veriyorlar.Öyle kanallar değil normal şekilde eğitimler udemy falanda olabilir sen sadece Erzurum gibi oyunları görmüş olabilirsin ama içinde yetenek olan herkes çok iyi oyunlar yapabilir çalmadan mesela mount and blade
Ben okurken parantez felan yoktu ondan öyle cevap verdim.İngilizce bilgiside varsa öğrenebilir temelini atmak amacıyla sonuçta direk herseyi okulda öğrenmek yerine bir yerden başlatılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okumadan demiyorum zaten parantez açtım orda
Tabi orasida var ama herkes böyle yapicak diye bi algı yok belki yeteneği cikicak ve aklında güzel fikir olucak.Kaliteli örnekleri biliyorum, fakat yüzdeliğe vurursak piyasaya zarar veriyorlar.
Teneke kafalar bu konuda çok başarılı, bu bahsettiğim şey sadece unreal için değil Blender programınada yapılıyor. Kuzenim bu işlerle uğraşıyor modelleme tarzı, Discordda resmiyeti olmayan yerlerde ucuzdan model satmaya çalışıyorlarmış ve kaliteli yapan arkadaşlara engel oluyorlar.Tabi orasida var ama herkes böyle yapicak diye bi algı yok belki yeteneği cikicak ve aklında güzel fikir olucak.
Animasyon ve Dijital Oyun Tasarımı bu bölümü araştır hocam.Oyun yapmak için yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği mi okumak gerekir.(hangisini okumak daha mantıklı)