yok sadece hangi dili öğrenmemi gerektiğini söyleseniz yeterkulak çınlamalıda istermisin?
Annesinin çınlar bencekulak çınlamalıda istermisin?
gene bir boş dahaAnnesinin çınlar bence
Hayalini değiştirmen gerekli işe yarayan bir yazılımcı olmak mı insanlara güzel projeler sunan bir yazılımcı olmak varken hile gibi çöp birşeyi oyunculara sunup oyunların kitlesini bitiren bir yazılımcı olmak mı tercihin sana bağlı eğer iyi yerlerde olmak istiyorsan algını değiştir.kodlama öğrenmek istiyorum ancak hep hayalim olan hile kodlama ile başlamak istiyorum sizce hangi yazılım dili ile başlamalıyım?
Hile çoğu oyunda olmuyor ki. Hangi oyunlarda yapmak istiyorsunuzgene bir boş daha
Bu adam ne güzel yazmış. Diğerleri de konu sahibini hile yazıp dünyayı kavuracak sanıyor. Saf saf kişiler.oyun hilesi yapmak ileri seviye sayilabilecek bir konu. oncelikle oyunlarin nasil calistigini ogrenmelisin. bunun icin basta unity/unreal/godot engine kullanarak biraz oyun yapmani oneririm. sonrasinda c/c++ benzeri dogrudan memory manipulation yapabilecegin bir dil kullanarak hile gelistirebilirsin. ama uyariyorum, hic bilgisayar bilimi/yazilim gelistirme gecmisi olmayan biri icin baslamasi kompleks konular bunlar.
not: oyun gelistiricisiyim
tesekkurler hocam. hile yapmanin etik tarafini tartismak bana dusmez, hatta oyun gelistiriciler icin teknik anlamda kendini sinamak icin harika bir yol oldugunu dusunuyorum. iste tek demek istedigim sadece dogrudan hileyle baslamak neredeyse imkansiz. oldukca low level bilgi gerektiren bir durum, birkac senelik sektor deneyiminin ardindan ancak kendimde o cesareti buldum diyebilirim konuyu acan arkadasin hevesi kirilmasin diye onceden uyarmak lazim.Bu adam ne güzel yazmış. Diğerleri de konu sahibini hile yazıp dünyayı kavuracak sanıyor. Saf saf kişiler.
Elinize sağlık.tesekkurler hocam. hile yapmanin etik tarafini tartismak bana dusmez, hatta oyun gelistiriciler icin teknik anlamda kendini sinamak icin harika bir yol oldugunu dusunuyorum. iste tek demek istedigim sadece dogrudan hileyle baslamak neredeyse imkansiz. oldukca low level bilgi gerektiren bir durum, birkac senelik sektor deneyiminin ardindan ancak kendimde o cesareti buldum diyebilirim konuyu acan arkadasin hevesi kirilmasin diye onceden uyarmak lazim.