Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Tv asmak için aparat onerisi

Askı aparatları boyuta göre değişiyor. Fiyatlarda ona göre katlanıyor. Önce kaç inç TV olacak ona karar verin. Bende 65 ve 43 inç iki TV mevcut. İkisinde de oldukça sağlam hareket edebilir aparatları kullanıyorum.
  2. SorryImSoBussy

Tv asmak için aparat onerisi

TV kaç inç?
  3. SorryImSoBussy

PS5 için TV önerir misiniz?

https://www.beko.com.tr/google-tv/b65-d-895-a-google-tv Bende bu var. Gayet güzel. PS5 i çokta iyi bir deneyimle oynuyorum. Fiyatı ben aldığımda 18k idi ben pazarlıkla 16k ya almıştım. Şuan 19k olmasına rağmen halen Oliz üyeliğiyle 16k ya alınabiliyor.
  4. SorryImSoBussy

Vestel televizyona nasıl APK yüklenir

Linux ise zaten apk yükleyemezsin
  5. SorryImSoBussy

Vestel televizyona nasıl APK yüklenir

Zank Remote uygulamasıyla telefonundaki her dosyayı Android yada Google TV lere çalıştırabilirsin. Mağazadan bir dosya dizin editörü kurmayı unutma. Bazen dosyalar gözükmeyebiliyor.
  6. SorryImSoBussy

Mini Fan Önerisi (Adana)

Çok ses çıkarıyor mu?
  7. SorryImSoBussy

MASA VE KOLTUK ONERISI

https://xprime.com.tr/416-xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu Koltuğumda bu. Çok memnunum. 1657267118 İçinden bir kullanım kılavuzu çıkıyor. O kılavuzda göre yaptığın sürece sorun yok. Masa tablası kalın, ayaklar metal. Bendeki siyah. Bir çok seçeneği var. Ben 160 TL gibi bir fiyata almıştım...
  8. SorryImSoBussy

MASA VE KOLTUK ONERISI

Çok düzenli değil :) asıl resimleri bulamadım ama laptop her zaman olmuyor o yüzden gayet yeterli boyutu.
  9. SorryImSoBussy

MASA VE KOLTUK ONERISI

https://ty.gl/ggvpehdt8t Bende bu var. Mezura ile birlikte ölçerek monte edersen çok sağlam. Bi fotoğraf vardı benim masanın bulursam onu da atarım. Nasıl görünüyor görürsün.
  10. SorryImSoBussy

İnternetsiz tvye internet bağlama

Box, sticks ten daha önce çıkarılmış olandır. 4k desteği var bizzat kullanıyorum ve memnunum. TV'niz 4K değilse Stick, 4K ise Box kullanın.
  11. SorryImSoBussy

Televizyonu Nasıl SmartTv'ye Çeviririm?

Bu işe yarayan sadece mi box s ve mi sticks yok. Genel bir ismi var bunların. Android TV Box. Aliexpress te gayet uygun fiyatlıları bulunuyor. Aynı şekilde Türkiye'de de uygun fiyatlılsrı var. Tek farkları daha güncel android sürümleriylr gelmiyorlar yada yeni programlara uyumlu değiller...
  12. SorryImSoBussy

Baymak Elegant Plus klima ho mu go mu

Ekip gelip ücretsiz alan keşfi yapıyor. En uygun ürünü size öneriyor. Neler gerekli neler gerekiiz söylüyor ve bir fiyat çıkartıyor. İster keşife gelen firmadan alın ister önerilen özelliklere göre farklı bi firmadan. Kafanıza göre alınacak bir ürün değil klima. Yetersiz kalabilir yada ihtiyaca...
  13. SorryImSoBussy

Baymak Elegant Plus klima ho mu go mu

Keşif yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız geçmiş olsun. Yaptırdıysanız hayırlı olsun.
  14. SorryImSoBussy

Xiaomi robot süpürge yüksek balkonu nasıl temizler?

Application üzerinden (Mi Home) çoklu harita oluşturabiliyorsun. İlk haritayı eklediğin gibi olacak.
  15. SorryImSoBussy

Xiaomi robot süpürge yüksek balkonu nasıl temizler?

Kaldırıp koyarsan haritası bozulur. Salonu süpürdü sildi, sonra ikinci harita olarak balkonu oluştur. Koy oraya alsın lidar ile haritayı temizlesin. Ben öyle yapıyorum.
Top Bottom