Reklamda görmüştüm marka/model fark etmez diyordu. Netflix/YouTube gibi yerlere girmeyi sağlıyormuş.Böyle bir şey vardı ama aletin adını hatırlamıyorum, en ucuz olacak şekilde eski televizyonda internete bağlanıp netflix, youtube'a girmem mümkün mü?
En ucuz bulabildiğim buXiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayır hocam bu kumanda galiba
Bunun yerine mi box s baksın baksın benceXiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz bulabildiğim bu
Ucuza demiş hocamHayır hocam bu kumanda galiba
Mi stick var
Mi box s var
Eğer bütçe çıkartabiliyorsunuz mi box öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun yerine mi box s baksın baksın bence
150-200 TL gibi fark var ve bu alet USB ve küçücük ilerde ısınır sorun çıkarır benceUcuza demiş hocam
Kullananlar var, hiç sorun yaşayan görmedim. Isınma konusu yaşanılan yere göre değişir diye düşünüyorum150-200 TL gibi fark var ve bu alet USB ve küçücük ilerde ısınır sorun çıkarır bence
Eski TV’nizde HDMI girişi var değil mi?Böyle bir şey vardı ama aletin adını hatırlamıyorum, en ucuz olacak şekilde eski televizyonda internete bağlanıp netflix, youtube'a girmem mümkün mü?