Neler Yeni

İnternetsiz tvye internet bağlama

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Evdeki televizyonda internet özelliği falan yok. Televizyondan YouTube ve netflixe girmek istiyorum. Sanırım bir cihaz falan yardımıyla oluyormuş. Bunlar nasıl cihazlar bi bilgisi olan var mı?

DaffyGraphic

80+ Silver
Evdeki televizyonda internet özelliği falan yok. Televizyondan YouTube ve netflixe girmek istiyorum. Sanırım bir cihaz falan yardımıyla oluyormuş. Bunlar nasıl cihazlar bi bilgisi olan var mı?
Öyle bir cihaz varsa bence alın,bende 2k tv netflik ve youtube 768p laptopumdan 3 kat daha iyi görüntü kalitesi alıyorum.
Bende bir araştırma yapayım.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Mi box veya mi stick alarak hdmi üzerinden bağlanabilirsin

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bıraktım

80+ Bronze
benim tvm de smartv siz ben hdmi ile kasaya bağladım uzaktan fare ile takılıyorum

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim tvm de smartv siz ben hdmi ile kasaya bağladım uzaktan fare ile takılıyorum
Benim kasa baya uzak. Laptop da bağlamak istemiyorum. Sadece youtube ve netflix kullanacağım için böyle bi cihaz gerekti. Sanırım mi stick alacağım gibi.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Mi box daha yeni ama ikiside eski güncel ürünlere bakın derim
Box, sticks ten daha önce çıkarılmış olandır. 4k desteği var bizzat kullanıyorum ve memnunum.

TV'niz 4K değilse Stick, 4K ise Box kullanın.

uydu3

80+ Silver
Stick sanırım ara sıra kasıyordu çok güçlü bir ürün değil fakat en son 200tl 300 civarlarındaydı fiyatına göre herkes iyi diyodu ayrıca 4k desteklemiyor tv 4k ise kesinlikle box şart gibi bir şey

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Mı box pahalı olabilir belki bütçenize göre ama mi stick alabilirsiniz. Ayrıca TV de USB girişi olması lazım. Klavye vs. Bağlamak istiyorsanız öncelikle USB çoğaltıcı alıp takmanız lazım.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Mi box daha yeni ama ikiside eski güncel ürünlere bakın derim
Var mı güncel ürünlerden tavsiyen?
Stick sanırım ara sıra kasıyordu çok güçlü bir ürün değil fakat en son 200tl 300 civarlarındaydı fiyatına göre herkes iyi diyodu ayrıca 4k desteklemiyor tv 4k ise kesinlikle box şart gibi bir şey
1080p tv. O yüzden 4k destekli ürünler şart değil. Yakın bi tarihte de 4k bi tv almayı planlamıyoruz. TV modası bizim aile için geçti artık. Herkes telefondan ya da bilgisayardan bir şeyler izliyor. Ben de ara sıra arkama uzanıp bi şeyler izlemek için böyle bi cihaz almayı planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak bu cihazları kullanarak iphone ekranını da tvye yansıtabiliyor muyuz?

Top Bottom