Arama sonuçları: *

1. D

Eski Ev İçin Fırın Korumak İçin Priz APC - Cata Hangisi Almalıyım?

Apc marka olarak en iyi markalardan evet ama CATA da Regülatör ibaresi var. Hangisi daha iyi konusunda şüpheye düşürdü.
  2. D

Eski Ev İçin Fırın Korumak İçin Priz APC - Cata Hangisi Almalıyım?

Yaşadığımız ev eski bir ev kablolar vs çok eski. Pek güven vermiyor bazı makineleri aynı anda kullanıncada şartel atıyor. Yeni aldığımız fırın için koruma amaçlı priz alacağım hangisini almalıyım? Schneider Electric APC Tekli Akım Korumalı Priz 230V PM1W-GR (Beyaz) Cata CT-9187 Akım Korumalı...
  3. D

Online Ups Geceleri Kapatsam Ne Olur?

Pek riske girmek istemiyorum ama olurda yapacak ya da birine yaptıracak olursam hangi fanı almam lazım. Geceleri 8 saat falan kapalı kalıyor sabah işe giderken yine takıyorum fişini düğmesini açmıyorum.
  4. D

Değiştirilebilir yapanlar var ama çok riskli ups açıp kurcalamak ve ben elektrik işinden anlamam
  5. D

Evet fanlar yapıyor sürekli çalışıyor. Ups tuşundan kapalı olsa bile çalışmaya devam ediyor. Fişi çekince ancak ups tamamen kapanıyor.
  6. D

Bilgi için teşekkürler ama mecbur kullanıyoruz. Olabildiğinde uzak köşede yattığım yere göre. Odayı extra havalandıracağım. Yapabiliceğim pek bir şey yok. Üst katlarda olsam balkona koyardım upsi ama böyle bi mahallede balkonda kolay erişilebilir bi yerde olduğu için maalesef kalmak zorunda.
  7. D

Apc 3k online ups aldım ve sesi gerçekten rahatsız ediyor. 1 gün deniyim dedim geceleyin doğru düzgün uyuyamadım. Sadece geceleri 7 8 saat kapalı kalsa ne olur? Sabah işe giderken fişini takıyorum düğmeden açmıyorum. Pc yi kullanacağım zaman düğmeden açıyorum sorun olur mu?
  8. D

UPS Kablosu kısa geliyor. Çoklu prize takabilir miyim?

Selamun aleyküm Apc 3k ups aldım yeni geldi. Kablosu direk prize takmak için kısa geldi. Yine Schneider akım korumalı priz var duvara bağlı. Ups i akım korumalı prize takabilir miyim? Ve ilk defa ups alıyorum nasıl bağlantı yapıp çalıştıracağım yardımcı olursanız sevinirim.
  9. D

Ampuller Neden Çok Isınır

ısınıcağını herkes bilir ama çok sıcak geldi o yüzden sormak istedim sıkıntı yok.
  10. D

9w ampüllerim. Avize duylarına dokundum çok sıcaktı. Bir zaman sonra duylar eriyip zarar görmez mi bu şekilde?
  11. D

Led ampül kullanıyorum fakat ampuller 5 dakka geçmesine rağmen çok ısınıyor. Bir zaman sonra elim yanıcak hale geliyor diyebilirim. Bu kadar fazla ısınmayla avizeler yanabilir avizeleri de yeni aldım. Neden böyle olur nasıl çözerim?
Top Bottom