Neler Yeni

Online Ups Geceleri Kapatsam Ne Olur?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Apc 3k online ups aldım ve sesi gerçekten rahatsız ediyor. 1 gün deniyim dedim geceleyin doğru düzgün uyuyamadım. Sadece geceleri 7 8 saat kapalı kalsa ne olur? Sabah işe giderken fişini takıyorum düğmeden açmıyorum. Pc yi kullanacağım zaman düğmeden açıyorum sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Güray
Gaz salınımından ve dolayı ups türü cihazlar yatış yapılan ve uzun süre vakit geçirilen odalarda bulunmamalıdır, bilginize...

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaz salınımından ve dolayı ups türü cihazlar yatış yapılan ve uzun süre vakit geçirilen odalarda bulunmamalıdır, bilginize...
Bilgi için teşekkürler ama mecbur kullanıyoruz. Olabildiğinde uzak köşede yattığım yere göre. Odayı extra havalandıracağım. Yapabiliceğim pek bir şey yok. Üst katlarda olsam balkona koyardım upsi ama böyle bi mahallede balkonda kolay erişilebilir bi yerde olduğu için maalesef kalmak zorunda.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Sesi fanlar mı yapıyor.
Evet fanlar yapıyor sürekli çalışıyor. Ups tuşundan kapalı olsa bile çalışmaya devam ediyor. Fişi çekince ancak ups tamamen kapanıyor.

Oguz...

80+ Bronze
Bir ara forumda biride söyleniyordu en son sessiz fan alıp değiştiricem diye

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bir ara forumda biride söyleniyordu en son sessiz fan alıp değiştiricem diye
Değiştirilebilir yapanlar var ama çok riskli ups açıp kurcalamak ve ben elektrik işinden anlamam

dinomiout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk uğur
Sessiz fan kullanabilirsin. Elektrik kablosunu sök, arka taraftaki sarı akü sigortasını çıkar devredeki tüm enerjiyi kesmiş olursun. Online UPS lerde fanlar sürekli aktif çalıştığı için ev kullanımına pek uygun değildir. Kapatıp açma konusuna gelirsek bu şekilde kullanabilirsin eve ama akülerin ömrünü kısaltırsın.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Sessiz fan kullanabilirsin. Elektrik kablosunu sök, arka taraftaki sarı akü sigortasını çıkar devredeki tüm enerjiyi kesmiş olursun. Online UPS lerde fanlar sürekli aktif çalıştığı için ev kullanımına pek uygun değildir. Kapatıp açma konusuna gelirsek bu şekilde kullanabilirsin eve ama akülerin ömrünü kısaltırsın.
Pek riske girmek istemiyorum ama olurda yapacak ya da birine yaptıracak olursam hangi fanı almam lazım. Geceleri 8 saat falan kapalı kalıyor sabah işe giderken yine takıyorum fişini düğmesini açmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,518
Üyeler
163,837
Son üye
emrekck
Top Bottom