Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

Banggood üzerinden Creative Channel amfi almıştı yıllar öncesinde. Tüm devre elemanlarını kendin birleştiriyorsun. Havyan varsa bir değerlendirmeni öneririm. Alta video linklerini bırakıyorum.
  2. Furkan Karagülle

Aslında kendi amfisiyle kullanmak daha doğru olacaktır. Bu tarz fabrikasyonel hoparlörler bir tık fazla yüke gelemezler.
  3. Furkan Karagülle

@emirhan1234, sonuç nedir dostum?
  4. Furkan Karagülle

Tv den netfilixe giremiyorum

İnternet bağlantısında sorun var.
  5. Furkan Karagülle

Evde GSM çekmiyor. Çözümü var mı?

Operatör nedir?
  6. Furkan Karagülle

Elektromıknatıs çalışmıyor

Bu şekilde olmaz, akım gereksiz yüksek olur ve yeterince manyetik alan oluşmaz. 0.5 mm civarında bobin teline ihtiyacınız var. Ayrıca hangi elektrikçi dedi bu şekilde çalışır diye?
  7. Furkan Karagülle

Sadece yüz için traş makinesi

Kullanıyorum tüm vücut için, sıfıra yakın alıyor.
  8. Furkan Karagülle

Marka aklımda yanlış kalmış, düzenledim. Bana göre bu fiyat bandında daha iyisi yok, rica ederim.
  9. Furkan Karagülle

Aprilla AHC 5050'yi tercih edebilirsiniz. https://www.a101.com.tr/elektronik/aprilla-ahc-5050-sarjli-profesyonel-sac-sakal-kesme-makinesi/
  10. Furkan Karagülle

Güvenilir Kesintisiz güç kaynağı öneris

FSP'yi tercih edebilirsiniz. 1.1 KWh çıkış sunuyor, ortalama bir bilgisayarı tam yükte yarım saat civarında çalıştıracaktır. İçlerinde basit bir akü var, belli bir süre geçtikten sonra Li-ion 18650 pillerle değiştirirsiniz. Powerful da noname bir marka gibi görünebilir ancak sağlam bir...
  11. Furkan Karagülle

Elektirikten Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Bilgisayarın PSU'su tetikleniyor olabilir. Çoklu priz mi kullanıyorsunuz?
  12. Furkan Karagülle

Sistemim ortalama kaç watt elektrik tüketimi yapıyor?

Monitör ve diğer donanımları da hesaba kattım. Ses sistemi olabilir mesela. Elektrik akımını ölçen aletlerden bahsediyorum dostum.
  13. Furkan Karagülle

Sistemim ortalama kaç watt elektrik tüketimi yapıyor?

Bunu bu şekilde hesaplamak imkansız. Ama tahminimce tam yükte 420 Watt civarında tüketim olacaktır. Enerji tüketimini hesaplayan araçlar var. Onlardan satın alabilirsiniz.
  14. Furkan Karagülle

Ara kabloya bağlı olan buzdolabı sebebiyle klavye mouse kapanıp açılması

Voltaj dengesizliğinden ötürü cihazlar arızalanabilir. Bunu göz önünde bulundurunuz.
  15. Furkan Karagülle

En yakın zamanda tesisatı güncellemenizi tavsiye ederim.
  16. Furkan Karagülle

Buzdolabı fazla akım çekmez. Evin elektrik tesisatında sorun olabilir. Avometre ile ölçüm yapmanızı öneririm. Tek bir prizde tost makinesi + elektrikli infrared ısıtıcı + laptop çalıştırmışlığım var. Toplamda 3.8 kWh ediyor. Ev prizleri de maksimum bu değeri sunabilir zaten. (230V - 16A)...
  17. Furkan Karagülle

Monitörün fişi patladı

Fiş değil priz patlamış. Bazıları oldukça kalitesiz oluyor ve faz, nötr hatları birbirine temas ediyor. Fişi değiştirmende fayda var. Sıradan erkek fiş alıp rahatlıkla değiştirebilirsin.
  18. Furkan Karagülle

Çamaşır makinesinde yıkanan İstanbul kart bozulur mu ?

Genelde bozulmuyor. Daha önce birçok kartı makinede yıkadım.
  19. Furkan Karagülle

1.5 kW motoru çalıştırmak için gereken batarya

Hayır, 20 - 30 kilometre için.
  20. Furkan Karagülle

1.5 kW motoru çalıştırmak için gereken batarya

Bu motorlar nispeten yüksek torka sahip ve basit sıradan bir aracı 25 km/sa hıza kadar çıkartabilir. Kontrolcü ve diğer komponentlere de güç ayırdığımızda muhtemelen 2 kWh tüketime sahip olacaktır. Bana kalırsa 20 kilometre menzil fazlasıyla yeterli. Yani totalde 2 kWh pil kapasitesi fazlasıyla...
Top Bottom