Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Yarı Profesyonal Lehim Seti Önerisi

Hayırlı olsun hocam, zaten bu setlerde ürünler hep aynı. Benim setteki havya cımbız ve diğer ekipmanlar vs. hepsi aynı bu senin aldığınla. Çokta fiyat oynamamış ben alalı 2 yılı geçti, 150-200 bandına almıştım.
  2. OrkunJJ

Bunun başlığını aratıp benzer ürünlere de bakabilirsin. Bu arada ürün seçeneği kısmı var fotoğraflara aldanıp direk sipariş etme. Seçeneklerde ne olduğuna bak. Alırsın sadece havya gelebilir dikkat et. 1713964085 Bir de yeni hesap oluşturup alırsan daha ucuza indirimli gelir.
  3. OrkunJJ

Bir bakayım aynı satıcı aynı ürün mevcutsa atayım. Ben memnunum bayağı işimi gördü. Tek memnun olmadığım kısmı lehim teli ve pastası. Düşük kalite koymuşlar fiyattan kısmak için. Havyanın ucuna lehim yapışıyordu ama yine de iş görüyor tabii ki de. 1713963735 @BarisSeyhan benim aldığım mevcut...
  4. OrkunJJ

Acelesi yoksa Aliexpress den bak. 300-400TL bandına çantalı full takım set satıyorlar. Ben almıştım bir tane ihtiyacım oldukça kullanıyorum.
  5. OrkunJJ

Hangi Traş makinesini almalıyım ?

Kendim tecrübe etmedim ama bir sürü tarağı ve başlığı var. Sıfır ya da sıfıra yakın alıyordur. 1689718245 Bu attığım cihaz bir ara 750TL ye düşmüştü, alıp almamak arasında kalırken stok bitmişti alamamıştım. Şuan makinem var. Gelecekte alacak olsam direk bu makine den alırım. Her türlü başlığı...
  6. OrkunJJ

Hangi Traş makinesini almalıyım ?

https://www.trendyol.com/philips/multigroom-7000-serisi-mg7736-15-16-u-1-arada-erkek-bakim-seti-p-102978150
  7. OrkunJJ

Bu sistem aylık olarak elektrik faturasına ne kadar etki eder?

Ben şu şekilde hesaplıyorum. Mesela bende 2060 lı sistem var. 550w 80+ bronz psu üzerinden anlık boştayken 180W falan yükte 350-400w yakıyor saatlik. Ortalama 300w desek 10 saatte 3kw yapıyor. Aylığa vurdun mu 90kw yapar. 1kw diyelim ki 1.5TL, 90x1.5=135TL aylık olarak elektrik faturasına...
  8. OrkunJJ

4-5 saat monitörü çalıştırabilmek için nasıl bir UPS almalıyım?

Dostum UPS gibi cihazlar elektrik kesintilerinde, voltaj dalgalanmalarında vs. bağlı olan cihazı elektriksel yönden koruma görevini yapan cihazdır. Bu tarz cihazlara bilgisayar, monitör vs. bağladığında mesela laptopların içinde batarya olduğundan prize bağlı olmadan da kullanabiliyorsun ya bu...
  9. OrkunJJ

PC anlık 180 W güç tüketiyorsa 1 saatde ne kadar KW eder?

Dostum saatte nasıl 1.5TL yakabilir? 0.18KW diyoruz saatte. 1KW şuan 1.98TL. 0.18x1.98=0,3564TL. Saatte 35 kuruş yakıyor bilgisayarın.
  10. OrkunJJ

PC anlık 180 W güç tüketiyorsa 1 saatde ne kadar KW eder?

Anlık güç tüketimi 180W demek zaten saatte 180W tüketiyor demek. Bu da 0.18KWh e denk gelir.
  11. OrkunJJ

Akım Koruyucu Priz Hakkında Sorum Var

Kendi uzatmama baktım benimki de akım koruyucu uzatmaymış. Ama surge ışığı yanmıyor acaba hala çalışıyor mudur akım koruması. 6-7 yıllık uzatma bu arada.
  12. OrkunJJ

Akım Koruyucu Priz Hakkında Sorum Var

Merhaba, sistemim için akım koruyucu priz almayı düşünüyorum. Tunçmatik in direk prize bağlanan tekli olanını gözüme kestirdim. Soruma gelirsek ben 5 li uzatma kullanıyorum. Bu prizi aldığımda bu uzatmayı bağlayarak kullanabilir miyim? Bu şekilde koruma sağlar mı?
  13. OrkunJJ

Vantilatör ters dönüyor

Kabloları ters bağlamışsın. Motora giden kabloları yer değiştir normale döner.
Top Bottom