TahinPekmez
80+ Silver
PC min harcadığı elektigi bulmak istiyorum kısacası. tam yükte Saat de kaç tl yakıyor bunu merak ediyorum.
O zaman saatte 1,5 tl yakıyor tam yükte fazla yaaAnlık güç tüketimi 180W demek zaten saatte 180W tüketiyor demek. Bu da 0.18KWh e denk gelir.
Dostum saatte nasıl 1.5TL yakabilir? 0.18KW diyoruz saatte. 1KW şuan 1.98TL. 0.18x1.98=0,3564TL. Saatte 35 kuruş yakıyor bilgisayarın.O zaman saatte 1,5 TL yakıyor tam yükte fazla yaa
200w deO zaman saatte 1,5 TL yakıyor tam yükte fazla yaa
Kanka 1,5 TL değil, internetten ev için Tedaş kW birim fiyat olarak 1.98tl yazmakta yani 0.18x1.98=0.356TL yapıyor. Yalnız birim fiyat doğruysa eğer 0.356TLO zaman saatte 1,5 TL yakıyor tam yükte fazla yaa
pcnin ne kadar güç çektiğini nereden görüyoruz bende merak ettimPC min harcadığı elektigi bulmak istiyorum kısacası. tam yükte Saat de kaç TL yakıyor bunu merak ediyorum.
Yaw bir internet de böyle diyordu yanlış bilgi o zaman.Kanka 1,5 TL değil, internetten ev için Tedaş kW birim fiyat olarak 1.98tl yazmakta yani 0.18x1.98=0.356TL yapıyor. Yalnız birim fiyat doğruysa eğer 0.356TL
amd kullanıyorum ALT+R yapıp bakmıştımpcnin ne kadar güç çektiğini nereden görüyoruz bende merak ettim
Kanka burada 4 saat kullanıldığındaki fiyat hesaplanmış, dikkat et formüle iyice bakYaw bir internet de böyle diyordu yanlış bilgi o zaman.
burdan bakmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd kullanıyorum ALT+R yapıp bakmıştım
Alıntıyı görüntüle
peki neden 4 le çarpıyor bu yavru şaşırtmaşlı soru teşekür ederimKanka burada 4 saat kullanıldığındaki fiyat hesaplanmış, dikkat et formüle iyice bak