Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Akim korumali priz onerisi

Tunçmatik al
  2. Yavuz Sultan Selim

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

Philips al tabi ki
  3. Yavuz Sultan Selim

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

Tunçmatik al, ben kullanıyorum bunu https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-enerji-koruma-prizi-powersurge-5-li-beyaz-1050-joule-tsk6134-p-HBV0000017UE2?magaza=ekstraucuz&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11.9
  4. Yavuz Sultan Selim

Elektrik malzemelerinden anlayan varmı?

Teşekkür ederim
  5. Yavuz Sultan Selim

Elektrik malzemelerinden anlayan varmı?

Bahçe için bu malzemenin alınması gerekiyor fakat ismini ve ürünün aynısını bir türlü bulamadım
  6. Yavuz Sultan Selim

Samsung 25w şarj cihazım patladı.

Ben S23 Ultra için 600 ₺ Samsung Ana Bayiiden 45W Siyah Adaptör almıştım. Böyle ihtiyaçlarda paradan feragat etmekten çekinmemelisiniz dostlar. Bir kaç yüz lira fazla cebimde kalsın derseniz elinizdekilerden de olursunuz dikkat edin.
  7. Yavuz Sultan Selim

🔥 Çin'den çılgın girişim! Betavolt BV100 Batarya!🔋

İlla ki güvenlik ile ilgili adımlar da atılmıştır
  8. Yavuz Sultan Selim

🔥 Çin'den çılgın girişim! Betavolt BV100 Batarya!🔋

Çin, 50 yıl ömürlü nükleer batarya geliştirdi: Karşınızda Betavolt BV100 Çinli Betavolt şirketi, tüketiciler için 50 yıllık kullanım ömrüne sahip atom pilini duyurdu. Betavolt BV100, firmanın nikel-63 izotopu ve elmas yarı iletken malzeme kullanılarak inşa edilen yeni nükleer pil teknolojisi...
  9. Yavuz Sultan Selim

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ FİYAT PERFORMANS

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuncmat%C4%B1k-powersurge-5-li-beyaz-enerji-korumal%C4%B1-priz-1166699.html?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAhc-sBhCEARIsAOVwHuTHon3ywdNQ8lCUj26bECH12tn-hMESz79vDMFkYx6zvkd5VveoPgAaAu4WEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
  10. Yavuz Sultan Selim

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ FİYAT PERFORMANS

Tunçmatik alabilirsin
  11. Yavuz Sultan Selim

3lü prize 3lü priz takılırsa güçte azalma olur mu

Bir kaç sene önce amcaoğlunun evinde yangın çıktı bu swbepten dolayı. Normal prize üçlü priz takmış ve o üçlünün kendisine bir tane daha üçlü takmıştı (yuvarlak tek parça üçlüler)
  12. Yavuz Sultan Selim

ELEKTRİK GİDİP GELİYOR SİSTEMİ YAKACAK

Kesinlikle akım korumalı 3 lü priz kullan
  13. Yavuz Sultan Selim

Elektrik faturanız ne kadar geldi?

544 ₺ (7 kişi, 2+1 Daire)
  14. Yavuz Sultan Selim

Masaüstü PC'nin aylık elektrik tüketim hesabı nasıl yapılır ?

Hesabıma göre 60 küsur çıkıyor. Gün de 6 saat kullanılan bir gaming pc
  15. Yavuz Sultan Selim

Mesken Aboneleri için 240 kiloWatt'a kadar: 1 kWh Elektrik 1,25 TL (KDV Dahil) (Tek zamanlı Tek terimli Mesken Abonelikleri için geçerlidir) Mesken Aboneleri için 240 kiloWatt üstü: 1 kWh Elektrik 1,89 TL (KDV Dahil) (Tek zamanlı Tek terimli Mesken Abonelikleri için geçerlidir) Ticarethane...
  16. Yavuz Sultan Selim

Bu arada buldum hesap mantığı bu şekildeymiş; "Örneğin bilgisayarınızın 600 W’lık bir güç kaynağı (PSU) bulunuyor ve bilgisayarınız, günde ortalama 8 saat çalışıyor. Kaba bir hesaplama yapacak olursak günlük tüketim: 600 W x 8 Saat = 4.800 W olur. Bu 4.800 W’ı 1000’e bölüp kW elde edersek 4,8...
  17. Yavuz Sultan Selim

Sadece merak ettim. Bir oyuncu setup'ı ne kadar elektrik harcar diye hiç araştırmadım daha önce. Bilmek istedim. Miningciler çok isyan ediyor elektriğe.
  18. Yavuz Sultan Selim

Örnek verecek olursam Orta segment bir sistem (RX6600 / 5600 / 8x2 vs..) bir sistemin ekipmanlarla bilrikte (Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık) ortalama bandında günde 6 saat açık kalsa bunun aylık gideri ne kadar olur ve şuan ülkemizde 1 kw ne kaç TL (₺) ? PSU 550 veya 650 varsayabiliriz.
  19. Yavuz Sultan Selim

Güneş enerji santrali ile ilgili...

Teşekkürler, offgrid vs hiç anlamam ama dediğin gibi o ev kurulup biteceği zaman güncel bilgiler ile tekrar açarım konuyu. 👍
Top Bottom