Neler Yeni

ELEKTRİK GİDİP GELİYOR SİSTEMİ YAKACAK

vKadirBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir bey
Hayırlı akşamlar cümleten. Arkadaşlar çalıştığım yerde şartlar kısıtlı genellikle elektrik gidip gelen bir bölge bu durumda sistemimi yakıcak diye korkuyorum Ani gidip gelmelerde voltaj yüksek gelir bilmem başka bir şey olur. Bu konuda bana hangi öneride bulunabilirsiniz. Nebileyim misal şu modelde şöyle bir 3’lü priz yada bu gerilim için herhangi bir zımbırtı Herkese teşekkür ederim şimdiden.

vKadirBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

QRuder

80+ Silver
Hayırlı akşamlar cümleten. Arkadaşlar çalıştığım yerde şartlar kısıtlı genellikle elektrik gidip gelen bir bölge bu durumda sistemimi yakıcak diye korkuyorum Ani gidip gelmelerde voltaj yüksek gelir bilmem başka bir şey olur. Bu konuda bana hangi öneride bulunabilirsiniz. Nebileyim misal şu modelde şöyle bir 3’lü priz yada bu gerilim için herhangi bir zımbırtı Herkese teşekkür ederim şimdiden.
akım korumalı priz her zaman işe yaramıyor da, hassas voltajlı şalterli priz yapabilirsin, ben yaptım gayet iyi çalışıyor direkt otomatik atıp gücü kesiyor

vKadirBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler 600-1000 bandında bi ups alsam yeterli olur mu önerdiğiniz veya kullandığınız bir marka varmı

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
Akım korumalı prizler var

İşten anlamayanlar tutturmuş akım korumalı priz diye yine bi kere akım korumalı değil gerilim korumalıdır onlar içlerinde varistör var kaç v Luk ise onun üzerine çıkınca elektriği keser iyi varistör var dandik varistör var tepki süresi vs bir sürü etken var genelde 270v Luk varistör kullanırlar bilgisayar yanınca akım korumalı priz aldım niye yandı diye buraya konu açma sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,896
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893