Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

Bilgisayar boot süresi ( açılış hızını ) nasıl arttırabilirim?

peki, 5 saniye sadece boot süresi bu güzel bir süre ama hoşgeldiniz ekranından önce gelen siyah ekran 5-6 saniye sürüyor. bunu nasıl azaltabilirim?
  2. İsmail Crin

ssd'min performansı azalınca almayı düşünüyorum ancak yukarıda alıntı yaptığım mesaj hakkında cevabımı alamadım, denemekten zarar gelir mi? veya işe yarar mı
  3. İsmail Crin

Evet SSD ama sanırım biraz kalitesiz hatta biraz değil bayağı diye duydum "Netac 240GB" Sistemi alırken bunu almamız gerekti bütçemizden dolayı
  4. İsmail Crin

haklısınız ama bukadar ayar varken ve açılma hızını arttırabilecek potansiyel varken neden yapmayayım diye düşündüm, çünkü sadece boot süresi 5.4 saniye ancak 5-6 saniye de hoşgeldiniz ekranından önce gelen siyah ekranda kalıyor. Bu sadece boot yapma süresi
  5. İsmail Crin

Merhabalar bilgisayarımın açılış hızını bir nebze arttırmak isterim, bios üzerinden fast boot özelliği açık. açmadan önce 16.2 saniyede açılırken bu özellik sayesinde 5.4'e inmiş bulunmakta. ancak birkaç araştırma daha yaptıktan sonra bir forumdaki bir yazıyı gördüm. ama güvenilir mi değil mi...
Top Bottom