Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

Sata kablosu ne alsam

500gb Hdd alıcam ama sata kablosu olarak ne almalıyım hangisini almalıyım hiçbir fikrim yok önerileriniz bekliyorum.Saygılar
  2. ıcewallowyou

Kasanın camını söksem bişey olurmu ?

biraz sesli çalışıyor bi arı vızıltısı var gibi ama hava akısı iyi bi kasan varsa 65derece üstü geçmez arkadaşımla aynı kasayı aldık onunkı daha iyi kasasının hava akısı benimki daha kötü olmasnıa rağmen en fazla 81 dereceyi gördüm %100 yükte aşşırı iyi yani 200tlye sıvı sogutma gibi ama sesi...
  3. ıcewallowyou

t6 ultra var işlemcide yoksa r5 3600 65derece olurmu hiç :D
  4. ıcewallowyou

yok derece farkı oluyor gözle görülür bir fark hemde bende r5 3600 ile rx5600xt var mesala rdr2 de 2 side 70derece oluyordu sımdı ekran kartı 60 ı geçmiyor işlemcide 65
  5. ıcewallowyou

eyw saolasın 1609867097 ondan sonra zaten genel bi temizlik yapıcam eyw yardımıın için
  6. ıcewallowyou

Arkadaşlar 3 4 günlüğüne camı sökük olacak toz vs gibi bi sıkıntı cıkarırmı bilgisayarı cok aktif kullanıyorum bu arada
  7. ıcewallowyou

Sistemimle yayın yapabilir miyim?

ne oynayacagına baglı
  8. ıcewallowyou

Çözüldü✓ Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT Sistemimle yayın acabilir miyim ?

gta5 yayını yaparsan ets 2 yayıynı rahat yaparsın buyuk ıhtımal ama gta 5 online da medium ayarlarda yaparsın diye umuyorum
  9. ıcewallowyou

Apu Sistemimde Performans Düşüklülüğü

o zaman baska bişey vardır
  10. ıcewallowyou

Apu Sistemimde Performans Düşüklülüğü

apular çift kanal ram olmadan adam akıllı çöaışmazalr apu işlemci için çift kanal ram tak performansda gozle gorulur bı artıs saglanacaktır
  11. ıcewallowyou

1660S Sistemde Minecraft FPS drop sorunu

java yüklümü optifinenin başka sürümünü indirin sürüm derken yani 1.8 optifenı ın ışte 2019 da cıkanını ındırdıysenınz 2018 dkeını ındırın sılıp bide onu deneyin
  12. ıcewallowyou

1660S Sistemde Minecraft FPS drop sorunu

depolamanda sıkıntı olabilir
  13. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Hatası

kurduktan sonra açarsın bilgisayarı instagram sınav haftasındayım diye kullanamıyorum telefonu elimden aldılar ama sonra bakarım takip atarım
  14. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Hatası

hayır kuramazsın tv ye veya başka monitöre bağlaman lazım
  15. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Hatası

tm o zaman bu hatayı alman normal
  16. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Hatası

windows yukelyemmi değil şuan kuruluysa windows unuz bu hatayı alıyosanız tv ye veya farklı bi monitöre baglayıp görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1024 *768 e alın ama suan windows kurulu degılse kurun tv de veya farklı bi monitörde ekran kartı driverini kurun sorun düzelecektir
  17. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Hatası

çözünürlük dışı hatası bazı monitörlerin hdmı ile bağlandıgında bazı anakartlarda mesala biosa giremessin görüntü vermez vs onu düzeltmek için tv ye veya başka bir monitöre baglıyıp çözünürlüğü 1024 768 e getirip tekrardan açmaktır ve çözülür format atacaksanda başka bi monitör veya tv ye...
  18. ıcewallowyou

Apu Sistem Performansı

apular çift kanal ram de daha performanslı calısır en kısa surede 16 yapın rami
Top Bottom