çözünürlük dışı hatası bazı monitörlerin hdmı ile bağlandıgında bazı anakartlarda mesala biosa giremessin görüntü vermez vs onu düzeltmek için tv ye veya başka bir monitöre baglıyıp çözünürlüğü 1024 768 e getirip tekrardan açmaktır ve çözülür format atacaksanda başka bi monitör veya tv ye bağlamalısın ondan sonra dediğim çözünürlüğü ayarlamalısın ekran kartı driverlerini indirmelisinArkadaşlar merhaba benim bilgisayarım geldi monitörü bağladım ancak çözünürlük dışı diyor FreeDOS Ve Apu sistem hatayı nasıl giderebilirim?
Benim Bilgisayar Apu Ve Freedos windows yükleyememmi yaniçözünürlük dışı hatası bazı monitörlerin hdmı ile bağlandıgında bazı anakartlarda mesala biosa giremessin görüntü vermez vs onu düzeltmek için tv ye veya başka bir monitöre baglıyıp çözünürlüğü 1024 768 e getirip tekrardan açmaktır ve çözülür format atacaksanda başka bi monitör veya tv ye bağlamalısın ondan sonra dediğim çözünürlüğü ayarlamalısın ekran kartı driverlerini indirmelisin
Bu çıkıyor PowerBoost MonitörAlıntıyı görüntüle
windows yukelyemmi değil şuan kuruluysa windows unuz bu hatayı alıyosanız tv ye veya farklı bi monitöre baglayıp görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1024 *768 e alın ama suan windows kurulu degılse kurun tv de veya farklı bi monitörde ekran kartı driverini kurun sorun düzelecektirBu çıkıyor PowerBoost MonitörAlıntıyı görüntüle
Benim PC Apu Ekran Kartım yok ve windows kurulu değilwindows yukelyemmi değil şuan kuruluysa windows unuz bu hatayı alıyosanız tv ye veya farklı bi monitöre baglayıp görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1024 *768 e alın ama suan windows kurulu degılse kurun tv de veya farklı bi monitörde ekran kartı driverini kurun sorun düzelecektir
tm o zaman bu hatayı alman normalBenim PC Apu Ekran Kartım yok ve windows kurulu değil
hayır kuramazsın tv ye veya başka monitöre bağlaman lazımPeki windows kurabilirmyim bu nmonitörle
Peki kurdukdan sonra monitörle açabilir miyim bilgisayarıhayır kuramazsın tv ye veya başka monitöre bağlaman lazım
Bu arada benim İnstagramım vecco4 kullanıyorsan takipleşebilir miyiz şuanda pek arkadaşım yok dahayır kuramazsın tv ye veya başka monitöre bağlaman lazım
kurduktan sonra açarsın bilgisayarı instagram sınav haftasındayım diye kullanamıyorum telefonu elimden aldılar ama sonra bakarım takip atarımPeki kurdukdan sonra monitörle açabilir miyim bilgisayarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada benim İnstagramım vecco4 kullanıyorsan takipleşebilir miyiz şuanda pek arkadaşım yok da