Neler Yeni

Çözünürlük Dışı Hatası

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım geldi monitörü bağladım ancak çözünürlük dışı diyor FreeDOS Ve Apu sistem hatayı nasıl giderebilirim?

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım geldi monitörü bağladım ancak çözünürlük dışı diyor FreeDOS Ve Apu sistem hatayı nasıl giderebilirim?
çözünürlük dışı hatası bazı monitörlerin hdmı ile bağlandıgında bazı anakartlarda mesala biosa giremessin görüntü vermez vs onu düzeltmek için tv ye veya başka bir monitöre baglıyıp çözünürlüğü 1024 768 e getirip tekrardan açmaktır ve çözülür format atacaksanda başka bi monitör veya tv ye bağlamalısın ondan sonra dediğim çözünürlüğü ayarlamalısın ekran kartı driverlerini indirmelisin

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çözünürlük dışı hatası bazı monitörlerin hdmı ile bağlandıgında bazı anakartlarda mesala biosa giremessin görüntü vermez vs onu düzeltmek için tv ye veya başka bir monitöre baglıyıp çözünürlüğü 1024 768 e getirip tekrardan açmaktır ve çözülür format atacaksanda başka bi monitör veya tv ye bağlamalısın ondan sonra dediğim çözünürlüğü ayarlamalısın ekran kartı driverlerini indirmelisin
Benim Bilgisayar Apu Ve Freedos windows yükleyememmi yani

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
Bu çıkıyor PowerBoost Monitör
21917A8E-EA2B-4420-8CC4-54ACB7EAEEA3.jpeg

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Bu çıkıyor PowerBoost MonitörAlıntıyı görüntüle
Bu çıkıyor PowerBoost MonitörAlıntıyı görüntüle
windows yukelyemmi değil şuan kuruluysa windows unuz bu hatayı alıyosanız tv ye veya farklı bi monitöre baglayıp görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1024 *768 e alın ama suan windows kurulu degılse kurun tv de veya farklı bi monitörde ekran kartı driverini kurun sorun düzelecektir

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
windows yukelyemmi değil şuan kuruluysa windows unuz bu hatayı alıyosanız tv ye veya farklı bi monitöre baglayıp görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1024 *768 e alın ama suan windows kurulu degılse kurun tv de veya farklı bi monitörde ekran kartı driverini kurun sorun düzelecektir
Benim PC Apu Ekran Kartım yok ve windows kurulu değil

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Peki kurdukdan sonra monitörle açabilir miyim bilgisayarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada benim İnstagramım vecco4 kullanıyorsan takipleşebilir miyiz şuanda pek arkadaşım yok da
kurduktan sonra açarsın bilgisayarı instagram sınav haftasındayım diye kullanamıyorum telefonu elimden aldılar ama sonra bakarım takip atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,815
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom