apular çift kanal ram olmadan adam akıllı çöaışmazalr apu işlemci için çift kanal ram tak performansda gozle gorulur bı artıs saglanacaktırSistemim imzamda internetden testlere baktığımda valorant 1080p 100-150fps alıyor. Ben 700pde 40-80 arası alıyorum. Bana vereceğiniz önerileriniz varmı ?
ama senin ram çift kanalBen 720p en yüksek ayarlarda 60fps oynuyorum. Driverlar güncel mi.
aynı ramdan bi tane daha alSistemim imzamda internetden testlere baktığımda valorant 1080p 100-150fps alıyor. Ben 700pde 40-80 arası alıyorum. Bana vereceğiniz önerileriniz varmı ?
İmzada yazanlardan sadece ram eksik. Ram tek kanal.ama senin ram çift kanal
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı ramdan bi tane daha al
Amd radeon software 20.11.2 sürümdeyim.Ben 720p en yüksek ayarlarda 60fps oynuyorum. Driverlar güncel mi.
PC ilk geldiğinde 100-120 alıyordum ciddi performans düşüşü oldu. Niue anlamadım.apular çift kanal ram olmadan adam akıllı çöaışmazalr apu işlemci için çift kanal ram tak performansda gozle gorulur bı artıs saglanacaktır
o zaman baska bişey vardırAmd radeon software 20.11.2 sürümdeyim.
PC ilk geldiğinde 100-120 alıyordum ciddi performans düşüşü oldu. Niue anlamadım.
Driverleri güncelle ve çift kanal RAM kullanSistemim imzamda internetden testlere baktığımda valorant 1080p 100-150fps alıyor. Ben 700pde 40-80 arası alıyorum. Bana vereceğiniz önerileriniz varmı ?
Driver güncel zaten.Driverleri güncelle ve çift kanal RAM kullan
OC için sistemim hiç uygun değil.Öncelikle ramlerin cift kanal olmali. Ayrica ram frekansı yuksek olmali. Benim ramler 3600 mhz idi. Ancak 3466 mhz de kullanabildim. Ayrica overclock olayi var gpu frekansı yukseltmeni öneririm. Benim islemci 3200g idi ve cyberpunk da 1080p de 30 fps ustu aldim. Ram 16gb(8*2) oneririm. @RevDeisDou ile bu konuda calismamiz var forumda konusu da var.
RAM tek kanalmı kaç GB sistemini paylaşırmsnDriver güncel zaten.
OC için sistemim hiç uygun değil.