Arama sonuçları: *

1. AK47

Ryzen 5 5600 için soğutma önerisi?

Arkadaşlar öneriler üzerine arctic mx4 macun ve dark x123 soğutucuyu almıştım bugün geldi taktım bi cpu testi yaptım değerler normal mi sizce bakabilir misiniz? Boşta 40-41 derecelerde. Oda sıcaklığı normal.
  2. AK47

Ya dediğim gibi bütçe sıkıntım yok ama evlilik arefesindeyim o yüzden şu an çok para harcıyorum gereksiz fazla para harcamak yerine eşya alıyorum devamlı. Zaten düğünden sonra bilgisayarı güzelce bir revize edip hanıma vereceğim kendime de bir tane sıfır sistem dizmeyi düşünüyorum şu anki amacım...
  3. AK47

Tamamdır teşekkür ederim onlar duruyor mu bilmiyorum bir bakmam lazım ona göre tekrar değerlendiririm
  4. AK47

Yorumlara baktım herkes memnun bir tek birisi takarken bir aparat gerekiyor demiş o kısmı tam anlamadım. Bir de bununla yukarıda arkadaşın attığı peerless assassin arasında nasıl bir fark olur fiyat olarak aralarında 3 kat fark var.
  5. AK47

Tam adı nedir bakayım bir
  6. AK47

Şöyle söyliyim kısıtlı bir bütçede değilim fakat evlilik arefesindeyim çok büyük masraf yapmadan halletmek daha çok işime gelir
  7. AK47

Merhaba. Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Boşta 60-70 arasında geziyor sıcaklık odam biraz sıcak malum yaz ayındayız ve masanın altında duruyor kasa. Discord ve Valorant açıkken bir sorun yok fakat alta alıp yanında opera açtığımda birkaç dakika sonra donuyor bilgisayar ve reset atmak zorunda...
  8. AK47

Vanguard VAN 9003 Hatası

Valorant'a girdiğimde VAN 9003 hatası alıyorum. Secure boot özelliğini açmam gerektiğini biliyordum bunu açmak için BIOS'ta önce CMS'yi kapattım. Ardından Secure boot enable yaptım Secure boot mode ise standart olarak ayarlandı otomatik. Fakat yine aynı hatayı alıyorum. Windows 11 işletim...
  9. AK47

PC Upgrade için yardım

4'lü öneri almak lazım sanırım. PSU+İŞLEMCİ+ANAKART+EKRAN KARTI
  10. AK47

PC Upgrade için yardım

Tamam o zaman o şekilde alabilirim önerileri
  11. AK47

PC Upgrade için yardım

Yukarıda yazmıştım Corsair 450W 80+ psu. Dediğim gibi dengeli de olabilir psu da değiştirebilirim o bütçe içinde.
  12. AK47

PC Upgrade için yardım

Oyun oynayacağım, dengeli olursa daha iyi olur diye düşünüyorum pek bir fikrim yok.
  13. AK47

PC Upgrade için yardım

R5 1500X - GTX 1060
  14. AK47

PC Upgrade için yardım

Hali hazırda kasam yerinde ramler 32 gb diskler de tam sadece ekran kartı ve işlemciyi değiştirmek daha cazip geliyor. Zaten onları değişince diğerlerini satacağım.
  15. AK47

PC Upgrade için yardım

Bütçe 17-18k civarı.
  16. AK47

PC Upgrade için yardım

Upgrade etmek istediğim bir bilgisayarım var. Anakart ve psu modelini aşağıya yazacağım. Desteklediği bileşenleri ve hangi ikili (ekran kartı + işlemci) kombinasyonlarını önerdiğinizi yazarsanız sevinirim. Saygılar. PSU: Corsair VS450 450W 80+ Anakart:
  17. AK47

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum sorunun kaynağı hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Bilgisayarı bazen ilk açtığımız zaman, bazen de birkaç saat sonra mavi ekran hatası veriyor ve kapanıyor. Minidump dosyalarını inceledim ramlerle alakalı olduğunu düşündüm ve memtes86 ile ramleri teste soktum. Bilgileri aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci AMD ryzen 5 1500x...
  18. AK47

Nerden geldiğine emin olamadığım ses Yardım eder misiniz?

Dediğim gibi markadan markaya değişebilir ben psu da asus kullanıyorum yollamıştım müdahale ettiklerini ve test ettiklerini söylediler. Geldikten sonra da hiç sorun çıkarmadı. 2 sene olmuştur garantiden geleli.
  19. AK47

Nerden geldiğine emin olamadığım ses Yardım eder misiniz?

O konu hakkında bilgim yok yani markadan markaya değişebilir belki garanti kapsamında mı konusu o yüzden net bir şey söyleyemiyorum malesef.
Top Bottom