Arama sonuçları: *

1. A

Forza Horizon 4'te kaplamalar geç yükleniyor

Hocam dokuların geç yüklenme sorunu bende de var. Ben ramden kaynaklandığını düşünüyorum şahsen bende de 8gb ram var 8 daha takviye yapmayı düşünüyorum
  2. A

Dosyayı Silemiyorum..

Avast antivirus gibi ama virüs. Ben de yüklediğim de format atmak zorunda kalmıştım
  3. A

Sistemim yeteri kadar iyi ama açabileceği oyunları açmıyor

Bilgisayarcı işlemi yaparken yanında mıydın peki
  4. A

2 kere elektrik gitti, pc zarar görmüş müdür

Bende de 550w psu var. Oyun oynarken 2-3 kez birden elektrik kesilmişti, o zaman hdd ile monitör yanmıştı ama psu hala taş gibiydi. Yani bir sorun olursa eğer kullanıyorsan hdd kullanmıyorsan monitöre bakmanı öneririm onlarda bir şey yoksa eğer, diğer parçaların zarar göreceğeni düşünmüyorum.
  5. A

temiz 2 el xbox one s alınır mı

Neden ileriye dönük değil? 1080p monitörde ilaç gibi.
  6. A

R5 3600 ve Gigabyte B450M S2H V2 BIOS Güncellemeden Çalışır mı?

İşlemcide sorun yoksa öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
  7. A

R5 3600 ve Gigabyte B450M S2H V2 BIOS Güncellemeden Çalışır mı?

İşlemcin APU olmadığından ekran kartsız monitöre görüntü veremezsiniz. (Ne demek istediğinizi anlamadım)
  8. A

Mavi Ekran Çözümü Nedir? (Minidump)

@Vesemir
  9. A

Videoyu 144p yapınca akıcılık yerine geldi

Anlık ping çıkması bilgisayarı kastırabiliyor
  10. A

bu sistem uygunmu 4900 tl ?

HaQQus topladı bu sistemi galiba
  11. A

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

@Vesemir
  12. A

Bilgisayar kullanımı esnasında elektrik gitti

Anlık elektrik git-gelleri monitör ve harddiskte sıkıntı oluşturur elinden geldigince dikkatli olmanı öneririm ( başıma ikiside geldi )
  13. A

Arkadaşlar Pc Toplamak İstiyorum Fakat Kablolama Kısmından Korkuyorum

Çok çok hassas parça değildir zaten dikkat ettiğinde , uyum icerisinde yerine oturtturduğunda bir sıkınti çıkmaz diye düşünüyorum
  14. A

FPS im normal mi (bence değil)

Fps_max 999 yazmak yerine 0 yaz 999 yazmanın faydası yok
  15. A

Bilgisayar ekranı gelmiyor

İşlemcinin fanı dönüyor değil mi ?
  16. A

SSD’ye rağmen 35 saniyede açılan PC.

Bende de hdd var ama 6 saniye sürüyor açılması
  17. A

Oyun oynarken ekranın gidip gelmesi

Oyun oynarken ekran kapanıp açılıyor ama sadece oyun oynarken yaşanıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? (Apu sistem kullanıyorum ram yetersizliği olabilir mi)
  18. A

Oyun sırasında görüntünün gidip gelmesi

Oyun oynarken ekran kapanıp açılıyor ama sadece oyun oynarken yaşanıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? (Apu sistem kullanıyorum ram yetersizliği olabilir mi)
  19. A

Oyun esnasında görüntünün anlık olarak git-gel yapması

20. A

Oyun oynarken anlık olarak görüntünün git-gel yapması

Oyun oynarken ekran kapanıp açılıyor ama sadece oyun oynarken yaşanıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? (Apu sistem kullanıyorum ram yetersizliği olabilir mi) 1604254578 :/
Top Bottom